UJEDINJENJE ZA IZLJEČENJE I SREĆU

Možeš sjediti, ležati ili hodati ili stajati – kako kada ali je važno ovo znanje primjenjivati svakodnevno. Ono se sastoji od ujedinjenog znanja svega do sada naučenog. Moraš znati da postoji ujedinjeno polje energije izvan vremena, prostora, postojanja i ove naše stvarnosti – ujedinjeno kvantno polje neograničenih mogućnosti, ujedinjena inteligencija stvaranja i ljubavi – prasvemir stvaranja.  U tom polju – u toj dimenziji u tom prasvemiru stvaranja - koji je odmah tu pored nas i uz nas stalno sve je moguće – apsolutno sve – od stjecanja ozdravljenja svih bolesti do stjecanja bogatstva i sretnog života. Sve što se dešava u toj dimenziji se događa i u našem tijelu, umu i našoj stvarnosti. Ova dimenzija postoji uz sve te druge i ona je izvor i ona je dimenzija stvaranja zdravlja, sreće, bogatstva i života kakav točno želiš – sve što trebaš je svaki dan odvojiti se od ovog našeg stvarnog svijeta i stvarati u toj dimenziji. Da bi ovo ujedinjenje djelovalo trebaš ga vježbati svaki dan – svaki dan odvojiti koliko vremena možeš za odvajanje od svijeta i za postojanje u ujedinjenom kvantnom polju i prasvemiru stvaranja neizmjerne ljubavi, inteligencije, moći i stvaranja, stvaranja Božanske razine. Koliko treba ostati u vježbi? Oko 30-40-50-60 min ..ovisno koliko kada imaš vremena – ali svaki dan. (Ja to radim svaki dan od 4 ili 5 ujutro jer tada imam potpuni mir u kući i oko kuće).

Kako se to radi? Ovako: Možeš to raditi sjedeći, ležeći, hodajući – kako kada ti paše – možeš to raditi i ako imaš 7 ili 107 godina, možeš to raditi i ako nisi zdrav i fizički sposoban – prvo moraš znati – TI IMAŠ MOĆ – MORAŠ SI REĆI JA IMAM MOĆ – MOĆI POSTAVLJENOM U MENE MOJIM ROĐENJEM, MOJIM POSTOJANJEM I MOJIM STVARANJEM – JA IMAM MOĆ I TOM MOĆI  - JA MIJENJAM SVOJU STVARNOST.

Kako:

Sjedi, legni, stani i zauzmi udobni stojeći stav ili hodaj –ako ležiš ili sjediš (to može biti i u stolici ili na podu, krevetu, kauču, savijenih nogu---ako hodaš otvori oči i pazi kud ideš – najbolje na nekoj ruti za šetnju bez prepreka i distrakcija.) Vježbaj dio po dio ove vježbe – pa ćeš ju na kraju moći savladati cijelu.

1. Opusti se, opusti um, tijelo, duh i dušu – doslovno si govori opuštam um, tijelo, duh i dušu – ja sam potpuno opušten – uživaj u tom osjećaju opuštenosti, uvijek malo podesi tijelo da ti je udobno kad postane neudobno. Stisni scrotum 5 – 6 puta i opusti – more energije te stisni (mišlju i opusti nebo energije-tjeme). Zatim osjeti točke na sredini stopala, pa točke na sredini svojih dlanova, pa osjeti kako svemirska dobra energija utječe u tebe kroz nebo energije, kroz ramena i dlanove te putuje kroz tebe i cijelog te čisti i puni svetom svemogućom energijom i kako ta energija izlazi kroz more energije i centar stopala u zemlju.  Zatim zamisli kako sve to ide obratno – sveta svemoguća energija planete zemlje kako kroz centar stopala utječe u tebe i kroz more energije i kroz dlanove te putuje prema gore i izlazi van kroz duhovno nebo na sred glave.  Ponovi to nekoliko puta i osjeti svoje jedinstvo sa nebom, svemirom i planetom zemljom. Pa zatim osjeti energiju odozgo – pa odozdo – pa i to ponovi nekoliko puta.

2. Usmjeri pažnju na PROSTOR iza svog prsnog koša – zamisli koliki je taj prostor –koliki mu je volumen – usmjeri pažnju na svoje srce – i na energiju srca i tog prostora –nakon nekog vremena usmjeri pažnju na volumen tog prostora iznutra ali i izvana – zamisli koliko mjesta taj prostor zauzima u prostoru izvan tijela na istoj razini – visini ---i osjeti energiju tog prostora ispred tijela.

3. Zamisli prostor iza svojih ramena – unutar ramena i leđa- i izvan ramena i leđa –zamisli koliko je taj prostor osjeti njegov volumen unutra i izvan tijela – koliki je u prostoru – i osjeti energiju tog prostora, Zamisli prostor (ako sjediš u svom moru energije – scrotum i njegov volumen unutra i van i osjeti njegovu energiju), pa prostor oko stopala-nogu do kukova – i osjeti koliki je unutarnji a koliko vanjski prostor u prostoru i osjeti energiju tih prostora - ---zatim zamisli prostor cijelog trupa volumenski iznutra – sa svih strana i zamisli koliki volumen zauzima trup iznutra i koliki je taj prostor izvana u prostoru – osjeti njegovu energiju sa svih strana, isto izvedi sa rukama.

4. Zatim usmjeri pažnju na svoje grlo– osjeti energiju grla – zamisli prostor svog grla i cijelog vrata naprijed i natrag – zatim zamisli volumen tog prostora – pa zamisli volumen tog prostora izvan tijela – dokle doseže sa svih strana i osjeti energiju tog prostora. Zatim zamisli prostor stražnje strane tvoje glave – zamisli energiju tog prostora – zamisli energiju i volumen prostora od glave prema van – koliki je taj volumen prostora i energije i osjeti energiju i taj prostor. Zatim zamisli prostor u središtu tvoje glave – ne na sred glave (znači ne točka neba energije nego u centru unutar lubanje - --zamisli koliko je cijeli prostor lubanje od centra prema van – zamisli koliki prostor zauzima taj prostor oko glave i dokle seže. Sad si cijeli u prostoru energije ujedinjenja unutar tijela i izvan tijela pa si na taj način spojen u jedno sa ujednjenjim kvantnim poljem i lebdiš u tom prostoru kvantog polja –sretan i zadovoljan lebdiš u prasvemiru stvaranja.

5. Zamisli ujedinjeno kvantno polje neizmjerne veličine – prasvemir stvaranja, mogućnosti, neizmnjerne energije i ljubavi gdje je sve moguće i gdje je  sve povezano u isti tren. Predaj sebe tom polju i od nekoga – postani nitko u tom polju, od nečega postani ništa u tom polju od čvrste materije postani energija u tom polju i uživaj u tome...kako – doslovno tako kako tu piše – zamisli i predaj se i reci postajem nitko, ništa i energija, jasam enrgija.

6. Zamisli sada prvo i najvažnije što želiš: Npr- zdravlje ---zamisli kako trenutno ozdravljaš u tom polju- kako si izliječen od svih svojih bolesti- kako sjajiš od zdravlja, sreće i energije (npr. moji svi zglobovi i unutarnji organi ozdravljuju- trenutno ozdravljuju i ja sam zdrav- i čvrst toliko da mi nikakva bolest ništa ne može, moje ozljede su izliječene moje bolesti izliječene – izlječujem odmah i sada to  i to). Vidi sebe potpuno zdravog, sretnog i veselog u svom životu i uživaj u toj slici- Sad tu misao predaj u ujedinjeno polje, u prasvemir stvaranja i zamoli da ono to ostvari za tebe i uživaj u toj molbi znajući da se to već ostvarilo u kvantnom polju i da će se ostvariti vrlo brzo u tvojoj stvarnosti.

7. Zamisli drugu najvažniju stvar –npr možda bogatstvo ili poslovni planovi – svoju novu trgovinu, svoju novu tvornicu, svoj novi biznis. Svoj posao kako cvjeta i zarađuje, svoj uspjeh – zamisli sebe bogatog i uspješnog, točno onakvog kakav želiš biti – zdrav, bogat uspješan, svaki posao ti uspijeva- sve što radiš uspijeva i donosi novac, bogatstvo, zlato, dijamante, aute, kuće, dobre ljude koji ti pomažu da sve to dobiješ...zamisli svoju viziju u detalje i uživaj u njoj—koja god bila...i zatim ju predaj u ujedinjeno polje u prasvemir stvaranja dalje i zamoli da ti ono to ostvari i uživaj u toj molbi znajući da će se to ostvariti vrlo brzo. To je u kvantnom polju – prasvemiru već ostvareno – tako da će se ostvariti i u tvojoj sadašnjosti – samo uporno vježbaj.

8. Zatim stavi lijevu ruku na srce i opet osjeti povezanost energije i prostora srca u prostoru i polju---i tada vidi svoju budućnost točno kakvu želiš i osjeti energiju koja to ostvaruje – zdravlje, sreću, bogatstvo...Vidi novog sebe – zdravog, jakog, sretnog, bogatog i veselog točno onakvog kakvog želiš i gdje želiš i budi taj novi ti.

9. Zatim osjeti taj svoj vanjski volumen oko tijela - to si ti to je tvoja duša, a tvoje tijelo je u tvojoj duši, pogledaj svoju dušu i zahvali svojoj duši što je tu sa tobom i osjeti kako je tvoja duša povezana sa tobom sa kvantnim poljem tj. prasvemirom stvaranja i osjećaj svoju dušu unutar i izvan tebe. Zatim pusti svoj um i duh i dušu zajedno neka se prošire do beskonačnosti i sjedine sa svemirom, sa prasvemirom stvaranja, sa kvantnim poljem inteligencije, ljubavi i svemogućeg stvaranja, sa majkom zemljom također. Tada tvoje disanje nije više tvoje nego je ono funkcija svemira – ti pulsiraš zajedno sa svemirom sa ujedinjenim poljem stvaranja i postaješ dio tog prasvemira.

Zatim stavi i desnu ruku na lijevu i zahvali kvantnom polju (prasvemiru stvaranja) na svojoj novoj prekrasnoj budućnosti. Zatim zahvali kvantnom polju beskonačne svemoguće energije na svojoj prošlosti jer ti je ona učiteljica mudrosti. Zatim zahvali na svom novom biću koje si postao i na svom novom sebi koji je potpuno novi i drugi čovjek – točno onaj kakv želiš biti – i kao takav novi protrlja oči, protegni se i kreni u današnji život – kao taj novi čovjek iz prasvemira stvaranja kojem je sve moguće i ništa nemoguće jer si ti dio ujedinjenog polja svemogućeg stvaranja.

Važno je znati da nakon ove vježbe počet će se stvarati u tvom životu i otvarati razne prilike i mogućnosti  a koje si stvorio/stvorila svojim djelovanjem u kvantnom polju (prasvemiru stvaranja) i trebat će ih prepoznati i prihvatiti kako bi napredovao ---također će se dogoditi i ubrzana ozdravljenja za koja se smatra da su nemoguća i također priliv dobrobiti sa svih strana.

Ali važno je znati da moraš biti taj novi – nakon svojih meditacija – jer ako želiš prestati npr..puštiti i meditiraš sve ovo i onda poslije zapališ opet –vračaš se na staro u stare obrasce i nećeš uspjeti – to vrijedi za sve –i za zdravlje i za bogatstvo – kad izađeš iz meditacije ujedinjenja – ti si drugi čovjek koji mijenja ustaljene obrasce, stare i nedjelotvorne i stvara nove – zdrave, sretne i bogate- to moraš držati-imati i znati – i onda ćeš uspjeti u svojoj promjeni.

Ova vježba djeluje odmah i instantno – ja sam vježbao tako dva, tri dana i već su mi se otvorile nove prilike..pokušaj nemaš što izgubiti a dobit je trenutna i dobrobitno neizmjerna; hahahahahahahahahahah ihaaaaaaaaa, he, he!

Ovom vježbom se događa slijedeće - I riječ se utjelovi! Ali treba imati nepokolbljivu vjeru, suosjećanje i ljubav i svaku misao u vježbi i životu pogoniti sa suosjećanjem, ljubavlju istinskom strašću i vjerom. I dogodit će vam se tolika čuda u životu da ćete se samo smijati tako jako da će vaš smijeh i veselje odjekivati u vječnost prasvemira.

GOGI!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SVETO POVEĆANJE


Sada znaš kako doći do ujedinjenog polja prasvemira stvaranja pomoću gornje vježbe. U tom polju možeš raditi sve vježbe iz ove knjige – na taj način ćeš pomaknuti svoju evoluciju kao ljudskog bića u duhovno i duševno biće povezano sa svim drugim bićima i svemirima i postići Ćeš SVETO POVEĆANJE SVOJIH DOSEGA!

U tom polju možeš ići kud želiš, tražiti što želiš, moliti, vježbati, stvarati kreirati, izlječivati, stvarati bogatstvo –samo trebaš prihvatiti čistu pozitivu, ljubav i energiju stvaranja. Tu možeš istraživati i prošlost i prošle živote i svoje i tuđe.

Na kraju ovih napisa samim čitanjem ti si već evoluirao/evoluirala u biće – biše više inteligencije - biće koje nije sa ovoga svijeta. A to biće je iznad svega:

1. Sposobno/skromno i ponizno

2. Biće koje je  Znanje

3. Duhovno i duševno

4. Ljubav i suosjećanje u svakoj situaciji i najtežoj – sjeti se: Kad se borim neprijatelja nemam.

5. Nenasilno i to nikada nasilno

6. Pomaže i postoji da pomaže

7. Podiže ljudsku rasu na novi nivo postojanja

8. Energetsko

9. Sada i tu

10. SVETO

Kada izvježbaš sve ovo napisano postat ćeš takvo biće – Sveto. Da bi to mogao moraš voljeti sve, cijeli svijet, čak i one loše – i sa svojom ljubavlju ih mijenjati. To ne znači dopuštati nasilje i loše - nego djelovati sa ljubavlju prema takvima i dati im priliku da se promjene – da postanu ljudi vrijedni svog postojanja. Da postane čovjek a ne zvijer.

U stanju ove svoje vlastite evolucije kada donosiš odluke – uvijek sam sebe pitaj slijedeće: Što god trebao u životu odlučiti uvijek se pitaj OVO: U KAKVOM JE TO ODNOSU SA MOJOM DUŠOM? Do sada bi već trebao znati kakva je tvoja duša i tko si ti. Ako trebaš odlučiti o novom poslu – prvo se pitaj – u kakvom je to odnosu sa mojom dušom, ako trebaš kupiti ovo ili ono ili napraviti ovo ili ono – uvijek se pitaj – u kakvom je to odnosu sa mojom dušom – a to znači – jesam li to ja, da li je to moja duša tu u tome..ako nije nemoj onda to odabrati – odaberi tamo gdje je duša i nikad nećeš pogriješiti –znaj i ovo – nema pogrešnih odluka – nema ispravnih odluka – tako da ne možeš pogriješiti – što god odlučiš ti ideš na put – ponekad ćeš u skladu sa dušom odlučiti i put će biti lakši, ponekad ćeš odlučiti u neskladu sa dušom pa će put biti teži ---ali ništa tu nije pogrešno ili ispravno – to je jednostavno tako. Ako je u skladu sa dušom, onda je u skladu sa prasvemirom stvaranja, sa svemirom, sa duhom, umom i okolnim i onda je to nešto izvanredno---to ćeš moći ako imaš sve ovo na umu.

Ne brini ništa – samim čitanjem do kraja ovih svetih zapisa ti si već podigao - podigla evoluciju svog bića na novu razinu postojanja. Uvježbavajući ova znanja ta evolucija će rasti sve više i dalje. U Crobran Sveto Hoždeniu broj evolucija je: beskonačno mnogo i svaka od njih je živo čudo Crobrana i Života.

Život je čudo i Crobran je Čudo, Sveto je čudo – i sve ove evolucije su čudo...ostavljam te da uživaš u svojim Sveto Evolucijama.

Znaj da samo uporni dobivaju nagradu – zato budi uporan – budi uporna i uspjet ćeš i to vrlo brzo i vrlo jako i daleko.

Sada u stanju svoje evolucije – možeš postavljati i pitanja koja god te zanimaju – ne meni – nego u svom kvantnom polju – svom prasvemiru stvaranja, u svojoj duhovnoj i duševnoj evoluciji – pitaj u stanju meditacija – i pričekaj odgovore.

I  još za kraj - svaki uspjeh postignut ovim vježbama da bi se gradio dalje morate popratiti sa iskrenom i strastvenom velikodušnošću - znači ako smo ostvarili znanje --treba ga dijeliti dalje drugima, ako smo ostvarili novac - treba dio davati u dobrotvorne svrhe - što god da smo uspjeli trebamo dijeliti dalje i na taj način ćemo uspjeti još više i više. Jedno postignuće pa vraćanje u smirmoašno razmišljanje, stisnutost i škrtost vratit će vas/nas natrag u neuspjeh i ostaviti tamo....Iskrenost, velikodušnost, ljubav, suosjećanje, mir u sebi...i uspjeh je vaš.

GOGI.


Primjedbe

MOST POPULAR POSTS