DEMON

Demon


Išao jednog dana majstor Crobran vještina kroz svoju omiljenu šumu, baš onu gdje je jednom davno naučio lekciju od starca boksačkog prvaka. Odjednom je začuo zapomaganje u šumi, netko je vikao, nemoj, ne, to boli, upomoć, pusti me, ne aaaa...majstor je potrčao prema tim glasovima i iza jednog zavoja na putu imao je što ugledati. Ogromni demon sav u šiljatom oklopu, zelen, crn i crven, sa strašnom šiljatom crnom kacigom na glavi, naoružan sa dvozubim mačem, hvata i graba neku djevojčicu i dječaka i želi ih odvuči u neki njegov svijet....

Majstor se zaletio u demona skočivši u zrak i udari ga objem nogama u leđa, demon ispusti djecu, otkotrlaj se kolutom naprijed, stade u neki ludi stav i zaurliče: aaaaiaiaiaiaiaiaikrljjjjjahaaa, majstor poviče: djeco bježite brzo, bježite kući...djeca pojuruše svojim kućama.....a demon urličući krene u napad na majstora, zamahujem mačem lijevo i desno, naprijed i natrg, majstor se izmiče, blokira, udara, no demon ne osjeća udarce. Demon stade i kaže: dobar si za ljudsko biće, ali nisi mi dorastao, uništit ću te.

Majstor nustrašivo stoji i misli, da mi je barm moj mač  tu, i odjednom kao munja iz vedra neba stvar mu se mač u rukama, sada se majstor nasmijao i kreće u napad i kaže demonu, vračaj se odakle si i došao, nema ovjde za tebe ništa...demon urliče da se cijela šuma trese od straha, napada svim silama...majstor blokira, sječe reže, raskida oklop, blokira, ne osječa udarce demona također, posvećen je samo pobjedi....rastavljaju se i gledaju, demon teško diše, borba traje već tr dana i tri noči i još nema pobjednika, majstor i dalje stoji kao da je sad ustao iz kreveta, demon je na izmaku snaga, ne može vjerovati da je pred njim čovjek....i kreće u svoj konačni najjači napad, mačevima, ogromnim vilicama, rukama i nogama, tijelom, glavom i ugrizom, sve u istom trenutku i demonskom brzinom koja bi uništila svakoga na njegovom putu. 

Majstor se ne izmiče nego kreće ravno naprijed i sječe mačem po sredini tako brzo da je i munja sporija od toga....demon staje, ne vjerujuči da je skoro raspolovljen kroz njegov najjači oklop, majstor zamahujem drugi horizonatalni rez, glava demona leti pravo kroz portal odakle je isti i došao. Na majstorovom licu nema ni najmanjeg izraza bijesa, samo beskonačni mir i čvrsta volja. Majstor baca tijelo kroz taj otvoreni portal i zatvara ga pokretima mačem...načinio je znake groma na portalu da se više nikada ne otvori jer te sile tame trebaju ostati na svojoj strani.

Tada se iznad majstora pojavi dobra mala vila, ..puf sva u zelnom i zvjezdanom oblaku i kaže mu: "Nema demona jačeg od Majstora Crobran Vještina", te puf nestade kako je bila i došla. Majstor je kimnuo glavom maloj vili i krenuo dalje svojim putem.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS