NEMA PREDAJE

Nema predaje

Po uličnoj mudrosti nikada nema predaje.

Stanje ne predaje je ono što svaki ratnik i čovjek mora njegovati, bez obzira na to što se ponekad čini da je baš sve protiv tebe!

Nema predaje, nema predaje, nema predaje nikada.

Kada teškoće i problemi stisnu, ne očajavaj, smiri se na mirnom mjestu, sam i razmatraj rješenja, pričekaj povoljne trenutke, ne srljaj u propast i djeluj na rješavanju. Samo te molim da ne očajavaš jer to vodi k predaji, a onda ćeš propasti.

Nema nerješivih problema u životu samo moraš shvatiti da ponekad rješenja neće biti povoljna za tebe.

Kad neprijatelj stisne u bezizlaznoj situaciji, ne mari za to uživaj u trenutku, uživaj u borbi i ne posustaj dok god se možeš micati.

Predaja sada da bi poslije živio nije opcija za istinskog ratnika. Taj život poslije nije život, to je zombijaštvo.

Do posljednjeg daha! Sigurna pobjeda!
Ratnikov duh - duša uvijek pobjeđuje, tako da za predajom nema potrebe.

Bolest nije opcija, nema predaje, nema bolesti.

Starost nije izgovor, nema predaje, nema izgovora starim, ne mogu, star sam – ne mogu!
Sve se može, sve ako nema predaje.

Narušeno zdravlje nije izgovor, nađi lijek i lijeći se, bori se i ne predaj, ako se predaš isto ti dođe kao da si mrtav.

Glavne riječi vodilje u životu čovjeka su : NEMA PREDAJE!

Nema predaje, Nema boli, Nema straha, Nema ničega. Kad to uspiješ imati svaki dan onda si postao savršeni ratnik. No ne radi se tu samo o borbi protiv napadača, ne, tu se radi o svakom trenutku života tvog.

Kad se ljudi predaju zlo prevladava. Pitaj se da li je to što želiš za sebe i one o kojima brineš. Ne, nije. Lako se predati i pustiti sudbini, da, a teško je boriti se ne znajući za ishod, sve je to meni jasno, ali borac uvijek ide težim putem. Ako je prelagano, gdje je tu zabava.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS