HEROJ

HEROJ


U jednom malom Hrvatskom gradu živi jedna žena. Uporna, jaka, čvrsta, ne više mlada, već je baka i u godinama. No, ta žena je Hrvatski Heroj. Njezina prića je tužna i vesela ali inspirira i potiće.

U Domovinskom ratu ta  je žena izgubila sina i muža. Oboje su ubijeni u četničkim napadima na grad. U istom danu kući su joj doveli jednog sina ranjenog a drugog ubijenog. 

Možete zamisliti tugu i očaj te žene, no ona izjavljuje da je tada taj isti tren pored sveg užasa pomislila da se nesmije prepustiti tuzi i boli, da mora živjeti dalje, da mora sačuvati, pamet, život i zdravlje, te biti snažna za svoga sina koji je preživio, za njegovu obitelj. Od tada se ta žena herojski bori za svoju obitelj, koja je danas svoja na svome i na svojim nogama, sa bakom kakve nema nadaleko i na široko. 

To je Heroj - to je Heriona dostojna legendi. 

Svaki dan ta žena se herojski bori da izdrži svoju patnju, tugu i bol i nije se predala, niti ikada hoće. Na tragu ove priće - u CROBRAN Hrvatskim Ratničkim Vještinama ima izreka koja kaže:

NEMA PREDAJE

Ta izreka je inspirirana ovakim Herojima iz stvarnog života naše zemlje od davnih Hrvatskih Ratnika do današnjih Heroja koji se nikada ne predaju. Život po ne predaji nije lagan, to je TEŽI PUT, to je način kojim idu istinski ratnici.

Kad god vam kažem Nema Predaje sjetite se ovakvih heroja iz naših života.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS