CROBRAN PREDSTAVLJA: GEA

MODERNA CROBRAN RATNICA GEA
Gea Zandona, Pakrac. Gea je mlada Crobran Ratnica, vrhunska sportašica, jedna od najboljih Hrvatskih i Europskih plesačica modernog plesa a tek ide u srednju školu. Pred njom  je svjetla zvjezdana budućnost. Ona je kao i Matea jedinstvena Crobran Ratnica, od ove godine jedna jedina iz okoline od preko  400 mladih djevojaka iz obližnjih škola, koja vježba Crobran. A nije da nismo poznati tamo gdje se nalazimo. 

Učiti Geu i gledati kako napreduje je fenomenalno iskustvo za mene kao njenog trenera jer je njezin talent za borilačke vještine vrhunski. Pristup treningu  toliko ozbiljan i studiozan da svaki put ostanem ugodno iznenađen. Količina truda koji Gea ulaže u svoj trening je na razini svih vrhunskih sportaša, tako da ona uvijek radi brže, više, jače, naravno zbog toga joj je i napredak, brži, viši i jači. 

Taj stav vrhunskih boraca i sportaša u treningu, da se uvijek  ide još, dalje, čvrste volje, kod nje je urođen. Njezino zalaganje i pristup Crobran Vještinama odmah odaju kako nju pokreče Hrvatski Ratnički Duh sasvim prirodno. Naravno i mi od nje na treningu učimo, sve o istezanju na njezine načine, kako bi još dalje pomakli  granice svojih  sposobnosti. Gea je istinska Crobran Ratnica kojoj je samo  nebo granica da dostigne svoje pune potencijale. Što ona kaže o svom vježbanju i svemu tome:

Gea:
S tri godine išla sam na mažoretkinje do devete kada sam godinu dana trenirala gimnastiku, bila sam prva u županiji u kategoriji djevojčice.....s deset godina počela sam trenirati suvremeni ples, mješavinu jazz dance i baleta koji još uvijek treniram. Značajan uspjeh je prvo mjesto u državi u dobnoj skupini juniori 2013. godine Uz suvremeni ples sad još treniram Crobran. 

Počela sam u devetom mjesecu 2014. godine kada sam čitajući o tome odlučila otići na prvi trening i vidjeti sto je to zapravo i kako Crobran treninzi izgledaju u praksi. Jako mi se svidjelo na prvu zbog intenziteta treninga koji mi je predstavljao izazov a onda kasnije nakon mjesec dana i zbog samog podrijetla naše hrvatske vještine i zbog moći koju posjeduju Crobran ratnici, što fizičke što duhovne i mentalne a ta se moć naravno odrazila i daljnjim treniranjem. 

Počela se odražavati na moj svakodnevni život i ponašanje, veće samopoštovanje, veće poštivanje mojih kolega i sugrađana ali i obrana od provokatora, čvršći stavovi i odluke, osjećaj veće sigurnosti, te tjelesne promjene kao rezultat napornih i učinkovitih treninga. Svi ti razlozi Crobran mi čine privlačnijim.

Gea je vrhunska predstavnica mlade generacije uspješnih djevojaka koja ima ogroman talent ali i volju za svojim usavršavanjem. A to stalno samousavršavanje je glavna odlika istinskih ratnica. Gea je na pravom putu.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS