SMRT

SMRT
Povezana slika
Bio jednom jedan Duhovni Ratnik, slijedeći neumoljivo ispravnost ratničkog puta izabrao je smrt radije nego da ga lažni sud zove ratnim zločincem! On je sam izabrao svoj kraj, sam po svome. Istinski ratnik, koji je umro za svoja uvjerenja! Ratnik je gospodar života i smrti, smrti mi te se ne bojimo niti najmanje!

Smrt je uvijek tu negdje iza čoška i mi kao Crobran Ratnici moramo toga biti svjesni i zato živjeti život kao da je svaki trenutak koji živimo zadnji u životu, baš svaki. To vam mora postati životni stav. To ne znači da ćete ići okolo i ludirati se ko budale i raditi gluposti..mada ponekad morate i baš tako, to znači da ćete uživati u svakom trenutku svog udaha i izdaha i biti zahvalni tom svakom udahu i izdahu jer dišete i jer ste živi.

Ima stara dobra Hrvatska izreka: "Sad te ima, sad te nema!" I život je baš takav. Sad je tu i sve je dobro i drugi tren nema ga više. To je stvarnost. Ali ne treba zato očajavat, ne treba uopće biti zabrinut. Treba hrabro živjeti svoj život, do kraja kakav god on bio i gdje bio.

Smrt je teška samo živima, onima koji ostaju iza Ratnika. Ratnik ju je prigrlio onog dana kad je postao Ratnik, i ne brine se oko toga.

Morate steći moć uživanja u svom životu.Zato i trenirate Crobran, da steknete tu moć. I morate steći moć bezbrižnosti. Moć bezbrižnosti je velika moć, ali zasnovana na vašoj moći uma, duha, tijela, duše koju ste stekli svojim vježbanjem. Kad to postignete nikad vas neće zamarati negativne misli o smrti.


Moć bezbrižnosti ne znači da ćete bez brige živjeti i ne misliti o svojim obavezama, poslu, prehrani, školi i obitelji. Moć bezbrižnosti znači da se čistog srca, čistog uma, čistog duha, čiste duše stavite ispred života, ispred posla, ispred obitelji, ispred, škole i testova i ispita, ispred problema, ispred napadača i da znate da će zbog vašeg treninga, proučavanja i studiranja vaših Crobran učenja i vještina vaša moć uvijek djelovati pozitivno za vas. I kad to uspijete, to je tako uvijek i zauvijek i nemara razloga za ikakve brige.

Crobran je život, ali smrt je dio života, ma koliko nam ona bila tužna i žalosna, smrt je dio života, tuga je dio života. No ne moramo mi zato imati simpatija prema smrti. Neka je ona dio života,neka je ona samo prijelaz u drugi oblik postojanja, neka je ona put u raj, neka je ona reinkarnacija i ponovo rođenje, neka je ona sve to lijepo i divno i krasno, ali Crobran Ratnici vole život. Zato uživajte u životu, uživajte i uživajte. Ako ne uživate i ako niste sretni stalno i stvarno sretni sve što živite krivo živite a smrt čeka. Nemate vremena krivo i nesretno živjeti. Zato živite sretan život. Tada se nećete zamarat sa smrću.

Crobran Ratnici, kad im dođe vrijeme odlaze sa ovog svijeta sretni i zadovoljni i spremni. Crobran ratnici su za taj prijelaz uvijek spremni, čak i dok spavaju. I baš zbog te spremnosti Crobran Ratnik može uživati u životu u svakom trenutku svog udaha i izdaha, u svakom pokretu, misli i djelu.

Zato vam svima želim sretan i lijep život, i želim vam da ga živite i uživate. No uživajte pametno, uživajte s mjerom, bez pretjerivanja koja vas mogu dovesti u bolnicu. Uživajte u životu, bojama, okusima, događajima ljudima, djeci, ljubavima, susretima, putovanjima, knjigama, životinjama, poslovima, uživajte u treningu i vježbanju i proučavanju vaših vještina i ne zamarajte se sa smrću. Ona ionako čeka svoje vrijeme, pa onda neka čeka, ja joj kažem i vama ovdje - neće ni njoj biti lako kad se sretne sa Crobran Ratnikom jer Crobran Ratnik je iznad života i iznad smrti, Crobran Ratnik je vječno postojanje i neuništiva energija. I zašto onda da se brinemo. 
Crobran

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS