CROBRAN NAJBOLJA SAMOOBRANA NA SVIJETU - ZAŠTO?

CROBRAN HRVATSKA BORBENA UČENJA

Zbog čega je Crobran najbolja samoobrana na svijetu? Ne zato jer smo mi najjači i najsposobniji ili nešto naj. Naša samoobrana je upravo to-ako se iskreno vježba i proučava - najjača i najsposobnija i samo čeka um i tijelo u koje će se smjestiti. Zašto najbolja?:
Zbog praktičnog iskustva, istraživačko-znanstvenog rada i nasljeđa. Iskustvo:
1977.-1990.- ulične borbe osnivača i starijih majstora dijelova Crobran vještina ulične borbe. 1991.-1995- ulična i ratna faza- uspješno preživljavanje i istovremeno proučavanje i slaganje vještine, 1997.-2014. službena faza --daljnje istraživanje-proučavanje-kompiliranje i znanstveni rad uz stalno praktično usavršavanje - policija, vojnici, specijalne postrojbe, rat u Afganistanu, rat i poslovi u Iraku, od 2014. do danas - praktična aplikacija u civilnom životu i radu-daljnje istraživanje i usavršavanje.


Svaka tehnika, svaka mudrost, svaki pokret - sve je testirano i opet testirano i provjeravano u realnim uvjetima, u stvarnom životu, na terenu - ulične borbe, ratne borbe, obrane od naoružanih napadača, obrane od više napadača, obrane od ludih napadača...Iskustvo u obučavanju i prenošenju znanja od 1990. na dalje i dan danas i to još uvijek od strane i osnivača vještine i o od već sada generacija vježbača i instruktora.
Samo od strane osnivača Crobran vještina imate neprekinuto iskustvo od 40 g. vježbanja, proučavanja, istraživanja, usavršavanja, 27 godina trenerskog rada. Tu su i praktična iskustva Hrvatskih Ratnika -Ratnica i Duhovnika - suvremenika osnivača koji su svi pobjednici raznim bitkama --utkana u Crobran.
Nasljeđe: prvo oružje na području Hrvatske: Kameni sjekač iz nalazišta Šandalja kod Pule..800.000 godina prije nove ere. Od tada pa do danas Crobran borbena učenja vuku svoje porijeklo - nasljeđivanjem i po genetskim putevima i po teritorijalnim putevima i po obiteljskim-plemenskim putevima i po prenošenju znanja sa učitelja na učenike i po promjenama u povijesti --jedna konstanta su ratnici koji su uvijek učili i prenosili ratničke vještine i borbena učenja. Sva ta učenja su dio Crobran vještina.
Nadalje Crobran je najbolja samoobrana na svijetu jer je upravo to - samoobrana koja obučava stvarnu borbu, stvarno rješavanje konfliktnih situacija, i stvarno priprema vježbače za najteže trenutke. Takva priprema i sve gore navedeno - daju najbolje za vas - za svakog predanoga vježbača.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS