NEPOBJEDIVI DUH CROBRAN RATNIKA


Što je to u Crobran Ratnicima tako snažno, tako nepobjedivo, tako neumoljivo, tako čvrsto, tako utkano u iskon bića, tako moćno, tako pokretajuće, tako radosno, tako puno srca, tako dobro, tako plemenito, tako ustrajno, tako lijepo.

To je Nepobjedivi Hrvatski  Ratnički Duh, to je Duh Hrvatskih Ratnika. Duh Hrvatskih Ratnika je samo jedna riječ a to je: 
LJUBAV 

Sve što radi Hrvatski Ratnik radi iz  ljubavi i ta ljubav pogoni i njega i stvara Hrvatski Ratnički Duh. Ništa više i ništa manje od bezuvjetne i neizmjerne ljubavi velike kao svemir sačinjava Hrvatski Duh Ratnika.

Ljubav prema domovini, 

Ljubav prema obitelji, 

Ljubav prema djeci, 

Ljubav prema zemlji, šumi, livadama, rijekama, morima, brdima, planinama, nizinama, nebu suncu, mjesecu, lišću, blatu, biljkama, životinjama, poljima, vrtovima, voćnjacima, 

Ljubav prema životu, 

Ljubav prema uživanju, 

Ljubav prema miru, 

Ljubav prema svojemu, 

Ljubav prema svojim ljudima, 


Ljubav prema svima drugima, 

Ljubav prema pravdi, 

Ljubav prema dobroti, 

Ljubav prema znanju, 

Ljubav prema  tajnama, 

Ljubav prema vježbanju, 

Ljubav prema stalnom usavršavanju, 

Ljubav prema energiji, 

Ljubav prema  svemiru, 

Teško je biti Takav Ratnik na Crobran putu vođen Ljubavlju, prepreka takvoj ljubavi je puno ali ona hrani nepobjediv duh ratnika i zato su svi Hrvatski Ratnici iz prošlosti i sadašnjosti nepobjedivi i dan danas i od strane života i od strane negativnih utjecaja i napada.

Nepobjedivi Duh Crobran Ratnika je Ljubav. Ljubav bez uvjeta i rezervi, istinska čista ljubav.
Zato je nama vrlo smiješno kad nam netko spočitava nekakvu mržnju. Crobran Ratnici ne mrze, mi samo volimo. Ne mrzimo ni najgoreg neprijatelja, ne mrzimo ni zlo.

Ali mi ćemo sa našim djelovanjem koje proizlazi iz ljubavi zaustaviti i najgore neprijatelje i najveća zla i to opet ljubavlju.

Da ponekd će to zlo i neprijatelj biti uništeni, potrgani, polomljeni, posječeni, upucani, pobjeđeni. Ali sve to ć im se dogoditi zbog njihovog zla, zbog naše ljubavi a ne mržnje. Čak ni tada mi ne mrzimo. Mi smo oni koji vole.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS