DUHOVNA DIMENZIJA CROBRANA


CROBRAN SVETO


Crobran Sveto su duhovna učenja, duhovni poved Crobran vještina, jedinstvena i svojstvena samo Crobran vještinama. Sveto je vrlo posebna riječ sa vrlo posebnim značenjem. Sveto potječe od  prahrvatske riječi SVET. Ta je riječ nastala od indoeuropskog korijena k“ven – svetkovati. Proširen sa dočetkom TO dobiva značenje – POVEĆATI DOSEG – NARASTI.

Kad Crobran Putnik na svom Hoždeniu počne spajati Crobran Duhovna Učenja i Crobran Borbena Učenja događa se čudo i on/ona postaje SVET – onaj koji je povećao svoj doseg, po starom hrvatskom značenju velik – onaj koji je narastao .

Usavršavajući se u Crobran Bransk i Duh Povedu Crobran  Putnik postaje SVET. To znači da je povećao  svoj duhovni, fizički, umni, duševni način postojanja, da je povećao svoje dosege u svim ovim vidovima postojanja. Velik kao čovjek spojen sa božanskim, narastao u duhu, umu i tijelu, sazrio i postao onaj čiji je doseg povećan sa obične zemaljske sfere u Božansku sferu, u Božanski svijet. Eto tako Crobran Ratnik postaje Svet, vježbajući Sveto Drevno Znanje.

Crobran Sveto ne nameće religiju, vjeru i dogme. Crobran Sveto je Hoždenie koje vam daje na korištenje razne mogućnosti a vi ih sami uskladite sa svojim vjerovanjima. Sveto je kao i sve u Crobranu istraživanje i avantura. Samo je na vama da otkrijete svoje sveto i povećate svoj doseg. Neke osnove su zajedničke za sve, kasnije kad majstorirate osnove lako ćete krenuti u istraživanje po vašim osobnim vjerovanjima.

Duhovna učenja Crobrana pomažu na više razina. U praktičnom svakodnevnom životu, u kreativnom životu, u opasnim situacijama, pri učenju i studiranju, u povećanju samopouzdanja i umnih i duhovnih spsobnosti, te u spoznaji samog sebe, svemira, prirode i svega drugoga što nas može zanimati. 

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS