CROBRAN - CHROATUM BRANSK POVED - CROATIAN WARRIOR ARTS


Crobran je  skraćenica od naziva Chroatum Bransk Poved a što na STAROHRVATSKOM jeziku znači: HRVATSKA OBRAMBENA UČENJA - HRVATSKA RATNIČKA UČENJA - HRVATSKA DUHOVNA UČENJA - sve to objedinjuje naziv Crobran.

Crobran učenja danas pomažu  - ovdje, odmah i sada - recept je jednostavan: STALNO I NEPREKIDNO PROUČAVANJE tih učenja --dovest će vas do čuda neviđenih u vašu korist, za vaš razvoj, vašu sigurnost i vaš napredak u životu.

Crobran savjeti - iskustvo koje stoji iza naših savjeta je preko 40 godina- neprekidne uspješne borbe: ratne borbe, stvarne ulične borbe, životne borbe, sportske borbe, poslovne borbe, duhovnog razvoja a zatim nešto tisuća godina naše Crobran duhovne i ratničke povijesti i nakon toliko godina borbe i razvoja - Crobran je evoluirao i mi se više ne borimo - naša evolucija dovela nas je do stanja postojanja gdje nam je svaka borba smiješna, nepotrebna i uzaludna. Našom evolucijom koja je dogodila brzim kvantnim skokom mi smo postali slijedeće: 

Mi postojimo - Mi svojim postojanjem imamo moć. Moći danom našim postojanjem mi mijenjamo sebe, svoj svijet, svoju stvarnost i cijeli svijet oko nas. Mi imamo moć. To je naša evolucija.

Borilački pokreti Crobrana spajaju nas i planetu Zemlju nas i cijeli svemir a isto tako i sva ostala Crobran Učenja. A ako se moramo braniti - mi se branimo a to nije borba to je obrana - samoobrana i to je sve, nema tu neke velike filozofije - obraniš se i odeš doma ili po pomoć. Možeš se lako obraniti jer slijedeći Crobran Učenja vježbaš više, jače, brže, bolje, pametnije, snažnije, upornije i nego što se to smatra mogućim i više nego što itko drugi vježba.

Ja iskrenom mislim da Crobran Poved - spašava život, spašava živote na stotine raznih načina.

Iskreno Vaš Gogi.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS