NAPOMENA


Dragi i poštovani čitaoci HO GO stranica. Samo mala napomena. Za razumijevanje razvojnog puta ličnosti - te za kretanje na razvojni put ličnosti - vaše ličnosti prema oslobođenju i prosvjetljenju molim vas da HO GO stranice počnete proučavati od početka - od prvog posta pa prema ovamo. To je jako važno.

Cijeli HO GO je do sada tako pisan da vas vodi putem razvoja od početka od rođenja pa prema višim razinama spoznaje i vrlo je važno da ga pročitate od početka. Tek nakon tog čitanja valjalo bi čitati spontano na preskok - ono što vam treba u određenom trenutku.

HO GO je vodič za one koji žele poći ovakvim i sličnim putem. Znam da svi vi imate svoje puteve i svoja mišljenja a poneki i svoja naj-mišljenja o svemu, no za one koji žele proučiti HO GO i iz toga izvući maksimalnu korist - za te osobe je vrlo važno da cijeli HO GO pročitaju od početka do kraja.

Još jedna vrlo važna napomena, po HO GO učenjima - neodvojivo je duhovno i fizičko vježbanje po HO GO učenjima nema napretka ako se ode u bilo koji ekstrem od ta dva. Potrebna je pametna ravnoteža između fizičkog-duhovnog i intelektualnog.

Još jedna vrlo važna obavijest - ja ovdje ne govorim o načinu postizanja prosvjetljenja na način kako to uče istočnjačka učenja. Po HO GO učenjima prosvjetljenje se postiže življenjem iskustvenog života i upornim duhovnim-fizičkim i intelektualnim učenjem, usavršavanjem i vježbanjem. Prosvjetljenje - ili spoznaja ultimativne istine o svemu je vaše osobno iskustvo i vi ga morate sami željeti i sami doseći. HO GO učenja mogu poslužiti za to ali i ne moraju.

HO GO znači biti na putu svjetlosti i spontanosti i to je to. E sad, taj put ima svoj početak, početak je sa prvim bilješkama.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS