ŽIIVA - CROBRAN ENERGIJA

Crobran Energija se zove ŽiiVA – to je svemoguća neuništiva prasvemirska energija stvaranja, zdravlja, moći, izlječenja, velike moći, Božanska Energija, Sveta Energija, Energija Svega Živoga I Neživoga, Energija Majke Zemlje I Nebeskog Svijeta- Sveživa Energija Svemoći. Sve je energija i Crobran pogled na svijet mora biti takav uvijek. Ti si energija, ja sam energija, ova slova su energija, ovo na čemu sjediš je energija…energija je uvijek svuda. Kada gledaš svijet oko sebe gledajte energiju u tom svijetu. Energiju je moguće vidjetii, osjetiti i shvatiti. Energiju možeš upijati – energiju sunca i mjeseca na primjer kroz dlanove, kroz centar glave, kroz kožu, kroz čelo, i tako  i radite. Naučite sam sebe gledati energiju i vidjeti energiju drveća, ljudi, svoju vlastitu i svega što tebe okružuje…gledaj bez gledanja i vidjet ćeš energiju. Što više vježbate taj pogled bolje ćeš vidjeti energiju svuda i u svemu. Treba samo zastati od jurnjave u životu i gledati i uživati u gledanju. Energija ulazi u tijelo najviše kroz centar glave na tjemenu, kroz ramena, kroz dlanove – energija svemira –a izlazi kroz –more energije – scrotum (perineum) i kroz centar stopala ali zemaljska energija majke plante zemlje ulazi kroz sopala i dlanove a izlazi kroz centar tjemena – nebo energije.




KORISTI ENERGIJU

Kad počnete vidjeti energiju, vidjet ćeš titranje raznih boja, ponekad jarko bijele ili žućkaste, ponekad miješanje kao duginih boja, ponekad neke druge boje..to titranje i te boje su način na koji mi  vidimo energiju. Drugo gledanje energije je osjećanje i  viđenje te energije zatvorenih očiju. Zatvori oči i znaj da energija stalno teče u tebi i da stalno ulazi u tebe disanjem i  zračenjem iz okoline i svemira, da se možeš spajati sa svim tim energijama i sa svim sferama iz kojih ona dolazi, a dolazi iz neba i zemlje. Postoji milijun vježbi za osjećanje  energije, ali sve se svodi na jedno, prvo gledaj ju i vidi, drugo, zažmiri i osjeti ju i vidi zatvorenih očiju u umu. Prepusti se toj energiji i uživaj. Upravljanje energijom. Stari Crobran Majstori su znali slijedeće: KUDA UM ŽELI ENERGIJA IDE. ZATO JAKI UM JAKA ENERGIJA, To je sve što treba da upravljaš  energijom samo budi uporan i to je to.

Koristi energiju

1. Puni se enerigijom – svaki udah punjenjej energijom, izdah potrošena energija van.

2. Puni se energijom – primaj energiju kroz dlanove , stopla i tjeme, kroz cijelo tijelo, pročiščavaj se energijom

3. Puni se gromovitim disanjem- puni se energijom svemira, Božanskom energijom.

4. Usmjeravaj energiju da liječi samog sebe- tebe ili druge.

Promatranje energijom za izlječenje

Leći na tlo – promatrati tijelo iznutra – disati duboko u trbuh, u noge, ruke, u cijelo tijelo ----opustiti se – vizualiziriati bolesni dio tijela – i vizualiziriati doslovno kako se izlječuje, zacjeljuje, opravlja – i kako je potpuno zdrav i tako svaki dan do ozdravljenja. Drugi način stajati na nogama i popravljati bolesni dio tijela na vanjskim aurama – te baciti od sebe –otresanjem dlanova i prstiju od sebe. Disati aktivno i slati energiju izlječenja u svoje stanice, u svoje kosti u svoje gene, u svoje kromosome, u svoje telomere- u svoj <>DNK i RNK u sebe cijeloga svjetleću zasljepljujuću energiju  koja sve iscjeljuje, izlječuje. Promatrati svaki taj bolesni dio kao potpuno zdrav, neuništiv i moćan, i sebe cijelog ako potpuno zdravoga, kao svijetlo biće zdravlja energije i ljubavi,. Šalji ljubav u svaku svoju stanicu i zrači ju van kroz sve stanice. Kad ti je dosta- protegni se, zijevaj i istrlja lice i kreni u život i pobjede.

PRINCIP NEUNIŠTIVE ENERGIJE


Sjedni udobno i razmatraj ovo a zatim zatvori oći i osjećaj: Energija u Crobranu se zove ŽiiVA – ona koja daje život – ona je svuda oko nas i u svemu – doslovno u svemu ali i u nama. Da bi postao jedno sa tom energijom – moraš usmjeriti pažnju na nju – jednostavnim promatranjem – promatraj sam sebe kao cjelinu – usmjeri pažnju na sebe kao cjelinu koja je jedno sa ŽiiVOM – otpusti sve drugo - sve ljude, probleme, misli, materijalne stvari sve otpusti i ne mari za njih – postaješ jedno sa ŽiiVOM – a kod to postigneš – sve je moguće i sve dobro za tebe se ostvaruje. Toliko je to jednostavno. Kad to radiš pomogni si vizualizacijiom: Ja sam Crobran Ratnik i u meni, kroz mene teče neuništiva energija – neuništiva ŽiiVA - energija svemira, duha svetoga (već prema svom vjerovanju) Boga, mojih anđela i ja sam neuništiva  energija munje – groma – Peruna, Velesa, Marije, Mokoš...npr..Oca Boga, Isusa, Duha Svetoga, Svemira, Univerzuma...oni su u meni i ja sam u njima i dio njih –ja sam dio svemira, neba, zemlje i ja sam neuništiv. (Ipak i uz to nećeš sa takvim stavom i mišljenjem stati ispred jurećeg vlaka ili kamiona ili metka ili auta i misliti da ti se neće ništa dogoditi ---to znači da kad dođe neka opasnost takvim stavom ćeš krenuti u akciju – obrane, borbe, izbjegavanja, pružanja pomoći znajući da si neuništiv – a neuništiv si jer si istreniran, čvrst, jak, brz, znaš i možeš te znaš da kroz tebe teče Božanska energija – ŽiIVA. Kad je sve to ujedinjeno tvoje djelovanje je neuništivo. Moja energija je neuništiva i moćna – prema moći koja mi je dana mojim rođenjem i mojim postojanjem moja energija ide i obnavlja sve stanice, dnk, rnk, telomere, sve u mom tijelu, moja energija je dio svemira i ja sam dio svemira i stvaranja, moja energija stvara. Postojim u svojoj energiji, u jedinstvu sa ŽiiVOM koje me ispunjava do najmanje stanice – a onda se prepuštam energiji kao energetsko biće i postojim kao energija – kao ŽiiVA. 

 PROMATRANJE KROZ AURE

Sjedni i otvorenih očiju promatraj svoje aure- oko svog tijela – ima ih dvije osnovne a između njih još 5. Sve zajedno: Fizička, astralna, mentalna niža, mentalna viša, duhovna, intuicijska i apsolutna  Prva je blizu tijela, druga malo dalje– promatraj auru i gledaj njene boje, gledaj gdje je cijela, gdje je udubljena ili ispupčena, gledaj koje je boje, gledaj i osjećaj- gledaj i skeniraj svoju auru, gledaj i skeniraj aure u drugih. Crne, sive, neprirodno ispupčene ili udubljene – znakovi su mogućih bolesti – lijeći se dlanovima koji popravljaju to što treba popraviti.

Auru počinješ gledati tako da rukama iznad glave od duhovnog neba napraviš krug rukama prema dolje i osvijestiš svoju vanjsku auru i još jednom svoju unutarnju auru – i zatim ih gledaj. Ako imaš neki problem- točno tu gdje je problem – popravi ga rukama i dlanovima – kao masažom ali na auri.

Energiziranje aure – pokret rukama – krug prema dolje – od vrha glave prema dolje – spojiš dlanove ispred sebe –dižeš ruke spojene prema gore od duhovnog mora i opet krug—i vizualizacija super jake, zdrave energije – kao zaštitnog polja oko cijelog tijela.

PROMATRANJE ENERGIJE

Sjedni i promatraj – što god se nalazi oko tebe u tom trenutku – odaberi i promatraj energiju – na primjer – nekog predmeta, nekog drveta, nekog kamena, nekog grma, nekog čovjeka. Sjedni – i promatraj svoju energiju – otvorenih očiju i zatvorenih očiju – promatraj energiju svemira i sebe i kako djeluju zajedno ---promatraj kao energija svemira, boga, Božanska, svemirska, zemaljska energija ulazi u tebe i kao ti daje život. Da bi vidio energiju nečega ali nekoga – potrebno je posebno gledanje – gledaj opušteno i bez fokusa i koncentracije na jednu točku – gledaj kao da gledaš istovremeno kroz to i u cjelini u to. U početku ćeš vidjeti titraje energije obično bezbojne ili svijetlije nedefinirane boje a kasnije točnih boja oko toga u što gledaš. Što više vježbaš ovaj pogled više češ moći vidjeti energiju. Gledati i osjetiti energiju – gledaj cijelim tijelom i očima, poluzatvori oči i opusti se i osjećaj energiju pa ju gledaj opet...igraj se sa varijantama osjeta i pogleda—što upornije vježbanje – donest će rezultate. Gleda na način da osjećaš svaki dio  svega, okus, miris, boju, zvuk, opip, i oduzimaš sve to i gledaš dalje mimo tih osjeta do stanice - dnk struktura i kretanje energija i onda sebe gledaj tako i druge i ujedini se sa njihovim energijama i energijom svemira. Slijedeće slike neka ti posluže za ideju o izgledu i sveprožimanju ŽiiVE - energije.
























Gogi










Primjedbe

MOST POPULAR POSTS