MALA PAUZA OD TEŠKIH RIJEČI

POŠTOVANI ČITAOCI   HO GO   BLOGA

Od dana nastanka ovog bloga negdje u mjesecu lipnju do današnjeg dana ovaj blog je pregledan 781 put. To je za mene jako zadovoljavajući broj. Blog se nigdje ne reklamira osim što postoji kao link na našim borilačkim web stranicama. Cilj mi i nije reklamiranje ovog bloga iz razloga jer želim da HO GO bude otkriće za one uporne, za prave istraživače uma, duha i tijela. Uporni istinski istraživači, uporni ratnici će ga naći i nadam se imati koristi od njega.

Teške riječi se nastavljaju dalje a poslije njih stižu novi projekti. Ovdje bi vam htio reći da ako se sjećate mojih pisanja o filozofiji borilačkih vještina, tamo sam naveo da istinski borilački umjetnici i ratnici moraju živjeti na način da stalno testiraju svoju vještinu, znanje i volju, kako bi stekli samospoznaju kroz stvarnu akciju. Čak sam vam i prenio tekst korejskoga majstora Won Hyo-a koji također tvrdi da se jedino takvim načinom može spoznati naš istinski um i odbaciti naš zamagljeni um. Ja živim takav život i prihvaćam razne životne izazove i suočavam se još uvijek sa svojim strahovima, kako si spoznao samog sebe i kako bi dosegao najvišu razinu prosvjetljenja.

Moja pisanja ovdje i drugdje su uvijek proizvod tih životnih izazova i praktičnih iskustava, tako da vam ovdje želim reći da od mene nikada nećete čuti nešto što sam nisam radio i isprobao ili nešto u što ja ne vjerujem a želim da vi vjerujete osim kada citiram druge majstore kako bi mi svi od njih nešto naučili. Ja vjerujem u ono što vam govorim, ja radim ono što vam govorim, ja živim ono što vam govorim i ne tražim od nikoga da to slijedi ili prihvaća, samo vam iznosim moja iskustva i nadam se da će vam ona pomoći da živite bolji, ljepši i sretniji život. Vjerujte mi jako puno toga istražujem i uskoro krećem u jedno od najvećih životnih istraživanja za mene. Kada se vratim pisat ću vam o tome - do tada držimo se Teških Riječi.

Iskreno vaš Gogi.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS