SAVRŠENSTVO

SAVRŠENSTVO --nikad ne smijete težiti da išta u vašem životu bude savršeno--jer ćete tada biti na putu bez rješenja, beskrajnog nezadovoljstva i mizerije kako za sebe tako i za druge oko vas ili one koje tjerate da budu savršeni.

Vi ste svojim rođenjima takvi kavi jeste već savršeni i nemojte se brinuti oko savršenstva. Mi smo svi savršeni i sve što dobro napraviš je savršeno i to je to.

Neko će uvijek reći: "To ne valja" na tvoja djela i akcije, ali ako si napravio/napravila nešto iz duše i srca onda je tvoje djelo savršeno i uvijek to znaj.

Naravno ni takva savršenost ne može biti uvijek na 100 posto--nekad je a nekad nije. 

Da bi bila blizu 100 posto -- moraš se opustiti i pustiti da savršenstvo ide iz duše i srca. Tko god kaže da nije dobro to tvoje djelo --(naravno osim ako radiš zločine - onda to stvarno nije dobro) ---taj nema pojma o savršenstvu, duši i srcu. Oprosti takvima i idi dalje svojim putem svog savršenstva i uživaj u životu.

Ne možemo svi biti savršeni u svemu -- to moraš znati...zato i kažem da namjerna težnja savršenstvu nije dobra. Takva težnja da sve bude savršeno je put baš prema ne savršenstvu i razdoru - eto pa si ti sad misli.

Gogi

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS