KNJIGA TAIHO TAJNE NEBESKE MUDROSTI

 Nova knjiga u prodaji

za narudžbe samo kliknite na naslov ili sliku

TAIHO TAJNE NEBESKE MUDROSTI




Knjiga "TAIHO Tajne nebeske mudrosti" je jedna od onih koja pomaže. Velika mudrost dolazi u malim pakiranjima, a ovdje imate duboku mudrost koja stvarno djeluje. Cilj ove knjige je povesti vas na desetodnevno putovanje mudrosti kroz njezinih deset poglavlja, put koji će vas zauvijek promijeniti na načine koje ne možete ni zamisliti. Od vas se traži da pročitate jedno poglavlje dnevno, i to je sve. Nema potrebe pamtiti ove riječi, nema potrebe boriti se sa značenjem ovih riječi; samo ih čitajte otvorenog uma i srca, i sva ta mudrost pomoći će vam baš kad je potrebno. Svrha ove knjige je da vam svojom mudrošću pomogne živjeti ljepši, bolji, zdraviji i sretniji život. Ako pomognem samo jednoj osobi, moj cilj će biti postignut. Ako želite dublje razumijevanje i snažniju pomoć, kao i sa svime drugim, mudrost treba prakticirati - koristiti je u svakodnevnom životu, ponovno čitati, čitati naglas, snimati svoj glas dok čitate, zatim slušati snimke, razmišljati o onome što ste pročitali, i stvorite vlastitu praktičnu mudrost koja će vam ponovno pomoći u životu.

TAIHO je složenica dviju starohrvatskih riječi. 1. OTAI, što znači tajna, tajnoviti, tajni put, i 2. HOŽDENIE, što znači put, putovanje, duhovni put, put duhovnog usavršavanja. To je moj tajni put mudrosti. Rezultati ovog puta nisu tajna i mogu pomoći da cijeli svijet postane ljepše, zdravije, sigurnije, sretnije i mudrije mjesto za život. Ova mudrost može cijeli svijet učiniti mjestom bez rata, bez sukoba, svijetom koji prihvaća razlike kao normalne, svijetom koji je dobar, a ne zao, svijetom koji je ljubav, a ne mržnja, svijetom koji je napredak, a ne uništenje i rat. TAIHO donosi mir, ljubav, dobrotu, čisto srce, disciplinu, snagu, pravdu i moć promjene. Sve što trebate učiniti je pročitati nekoliko rečenica odavde; toliko je moćan jer ne možeš zaustaviti nebesku mudrost.
Gord K

Naslovna fotografija: Dalija Čuljat Nagy, Pakrac, Šumska Vila s Omanovca. Njezine fotografije krase i poglavlja 1,3,4 te posljednju stranicu. Više prekrasnih fotografija naše Dalije možete naći na njenom Facebook profilu - Dalija Čuljat Nagy.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS