CROBRAN NAJBOLJA SAMOOBRANA NA SVIJETU

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, grass, child, tree, outdoor and nature
Što čini Crobran jednim od najboljih samoobrambenih Sistema na svijetu? Možda je tako nazvati ga pre-samouvjereno, no ja se ipak usuđujem tvrditi upravo tako. Crobran je najbolji jer je stvaran do kosti.
Korijeni Crobrana su stvarni ratnici. Svaki od tih ratnika vodio je bitke, ratove, borbe, dvoboje za svoj život, na život smrt. Bilo je čak ratnika starih 90 godina koji su bili jaki, čvrsti i uspješno pobjeđivali ratnike upola mlađe. Crobran korijeni su duboki I široki i sežu u daleku prethistoriju pa sve do danas.
Svi ti Crobran Ratnici su stvarni borci koji su pobijedili sve svoje bitke, koji su tamnili protivnike u strašnim bitkama, koji su preživjeli strašne ratove i pobijedili. Zbog toga su Crobran Vještine smrtonosne vještine od početka do kraja iako kraja nema u Crobranu. Crobran Ratnici iz prošlosti i sadašnjosti su navikli da se bore protiv svih izgleda, protiv nadmoćnog protivnika, protiv naizgled jačih sila i uvijek pobjeđuju svoje bitke, I taj kontinuum imamo od davne prošlosti do dan danas.
Moderne Crobran Vještine su nastale temeljem stvarnih uličnih borbi, opasnih i krvavih, temeljem stvarnih sistema borbe specijalnih vojnih i policijskih postrojbi istoka i zapada, temeljem krvavih ratnih djelovanja u ratovima u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni, temeljem stvarnih borbi protiv kriminalaca svih vrsta, temeljem najnovijih znanstvenih dostignuća o borenju, vježbanju i ljudskom ponašanju, temeljem stvarnog učešća u internacionalnim misijama, ratu protiv terorizma, temeljem obavljanja stvarnih opasnih poslova u opasnim zemljama trećeg svijeta, te temeljem neprekidnog istraživanja, razvoja i proučavanja Crobran Učenja.
Crobran je stvarno najbolji na svijetu zbog toga jer je jednostavan, lagan za naučit, efikasan, brutalan, taktičan, mudar, promotor poštivanja zakona i zbog svega toga može vaš život učiniti 100% sigurnijim, sretnijim,te vas osposobiti da -živite život bez straha.
Crobran je najbolji zbog toga jer djeluje za svakoga I to točno kad treba I koliko treba.
Djeluje efikasno za curice, dame, djecu, starije ljude, mlađe ljude, za ljude sa pun strahova, za kućanice, za bogate ljude, za siromašne ljude, za hendikepirane osobe, za zdrave osobe, za bolesne osobe, djeluje za sve.
U posljednjih 24-25 godina jakog razvoja modernog Crobrana mnoge je svjedočanstava od ljudi, cura, žena , djece, starijih…koji su zahvaljujući Crobranu preživjeli i pobijedili razne teške i opasne situacije u svojim životima.
Crobran za mene radi savršeno posljednjih 24 godine i sad ide 25, od svih mogućih ratova pa do gdje god me danas put dovede.
Crobran me održao živim kroz mnoge bitke, napade,obrane, ratove, borbe, opasne situacije, katastrofe, nesreće, tragedije i ja sam još uvijek tu. Pa ako radi za mene može i za vas.
Samo trebate učiniti jednu stvar: Trebate čvrsto zapet i počet sa stvarnim i upornim treningom. Sve ostalo će doći vrlo brzo.
Crobran, Najbolja Samoobrana Na Svijetu.
Crobran Osnivač,
Gordan Krajačić, prof

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS