UMNE VJEŽBE - TEHNIKE - BORBA - USPJEH - OPORAVAK

                                              ZAMIŠLJANJE TEHNIKA 

Otvorenih očiju sa gestikulacijom rukama i nogama, zamišljaj svoje tehnike, vježbaj ih sa partnerima, kako su uspješne, savršene, ispravljaj pogreške, budi svjestan pogrešaka i odmah ih ispravljaj, zamišljaj savršene tehnike, brze, najbrže, čvrste, najčvršće, najjače, najtečnije tehnički savršene , koje ruše, bacaju, koje rade točno što treba, protiv svih napada. Pokreti lagani, zamišljanje intenzivno.  Otvorenih očiju, isto zamišljanje kao i ranije ali bez ikakvih pokreta rukama i nogama, možda se malo zanesete tu i tamo , pa napravi koji trzaj tijelom ili rukom, no pokušajte sve kao i ranije zamišljati samo u mašti, svršene tehnike koje djeluju savršeno i ti savršen. Zamišljajte svoje tehnike kako ih vježbaš sa partnerima sa treninga ili na zamišljenim parterima, ne protivnik, ne neprijatelj, partneri. Zatvorenih očiju zamišljanje sa pokretima, Zatvorenih očiju zamišljanja bez pokreta, samo u umu. Ne moraš ove vježbe raditi sve odjednom, jedan dan jednu drugo dan drugu vrstu, dok ne steknete kondiciju i moć uma da radi više vježbi za redom.

ZAMIŠLJANJE BORBE 

Otvorene oči, zamišljanje  borbe protiv najjačih i najgorih neprijatelja i protivnika i strahova koji tebe muče, oni napadaju, ti se boriš i pobjeđuješ, nikad ne ubijaš, svaka tvoja pobjeda je totalna, brza i efikasna  ali nema potrebe za ubijanjem, toliko si dobri da tebe nitko ne može dotaknuti svojim napadima, toliko dobar da sve možeš onesposobiti bez potrebe da ih ubiješ. Protivnici su totalno onesposobljeni za borbu, mnogu bit i polomljeni i isječeni i strgani ali ih nemoj ubijati, osim ako se nekim slučajem pojavi kakvo veliko zlo, takvom zlu odmah odsijeci glavu, tvoja mašta tvoje mogućnosvi su neograničene. Prvo sve to sa pokretima, kao da se boriš zapravo, ali pokreti  su lagani a  zamišljanje intenzivno. Isti sistem zatvorenih očiju – sa pokretima. Zatim otvorene oči bez pomicanja, borba i svršene pobjede, možeš zamišljati i stotine protivnika, i mačeve i noževe, i puške i bombe i tenkove, tvoja mašta i ti ste glavni i nepobjedivi, ali sa svojim tehnikama sa treninga, oružjima za koja znaš. Zatvorene oči isto tako bez pomicanja  pobjede nad svime, demonima, čudotištima, vojskama demona i čudovišta, pobjede nad virusima i boleščinama, nad svemirskim čudovištima,  pobjede nad tvojim stvarnim mogućim ili nekadašnjim napadačima i nasilnicima, brze efikasne i čvrste, bez da tebe je išta taklo u tim borbama. Iznad tebe je Božanska ruka koja te čuva i ti pobjeđuješ sve, zaštićen/a Božanskom enegrijom. Ne moraš ove vježbe raditi sve odjednom, jedan dan jednu drugi dan drugu vrstu, dok ne stekneš kondiciju i moć uma da radi više vježbi za redom. Borbu uvijek zamišljamo kao pobjedu dobra i ljubavi nad lošim i zlim, pobjedu svjetlosti nad tamom, bez ubijanja.

ZAMIŠLJANJE OPORAVKA 

Zamisli si što ti je nadraže da bi ste se potpuno opravio i opustili, možeš i izmatati nešto sasvim novo sasvim samo tvoje za opuštanje i odmaranje, da tebe potpuno opusti, svaki mišić, zglob, kost, živac, organ, svaku krvnu žilu i žilicu, svaki dio kože, kose i noktiju, sve detalje tijela, um, također, potpuna obnova energijom. Nakon toga ukoliko si ozlijeđen i li bolestani zamišljaj svoje potpuno i totalno izlječenje u tom tvojem svijetu, na način koji god je dobar i ugodan. Zamisli se potpuno zdrav i odmoran, jak i čvrst. Kad ti je toga dosta, kad osjetiš da si se potpuno obnovio energijom lagano se protegni ,zijevni, protrljaj oči i izađit kroz vrata natrag. I kad si vani u fizičkom svijetu još jednom ponovi sva ta zamišljanja, da pojačaš efekt, te kreni dalje u život.

ZAMIŠLJANJE USPJEHA 

Pripremi se umom na zamišljenije uspjeha u čemu god želiš, opremi se sasvim potrebnim znanjima i opremom i zamišljaj svoj potpuni uspjeh  svim detaljima u onome u čemu želiš uspjeti, učenju, završetku škole,  fakulteta, ostvarenju zaposlenja kojeg voliš, otvaranju uspješnog posla, osvajanju srca djevojke ili mladića…nema granica…zatim kad si sve to učinio izađi van kroz vrata natrag u fizički svijet i sve to ponovi zamišljajući u fizičkom svijetu.  Uspjeh može biti u svemu čime se baviš od domaćih stvari kao što je kuhanje pekmeza jer želiš najbolji pekmez na svijetu za svoju obitelj  do pobjede u borbi, do pobjede na izborima, do ostvarenja biznisa iz snova, do kupnje najboljega auta…itd…nema granica. Uspjeh zamišljaj isključivo u svim koracima do početka pa do uspjeha - ne samo u krajnjoj slici uspjeha - nego svaki krak- svaku pripremnu radnju, svaki dio i svaki način, govor, kretanje, potrebno učenje, savladavanje novih znanja, polaganje novih ispita, odrađivanje točno onoga čega treba - treninga - učenja -rada -pripreme- svih koraka koji  vode do uspjeha a usjpjeh zamišljaš na kraju tog procesa --naravno zamišljaj uspjeh svakog koraka i tek onda krajnji uspjeh. Na ovaj način stvaraš u umu i tijelu sve neophodno za uspjeh a onda sve to provodiš u stvarnosti još više, jače o bolje.

Glavna tajna uspjeha je ČVRSTA NEPOKOLEBLJIVA NAMJERA ZA USPJEHOM I TOČNO ZNATI ŠTO HOČEŠ. Namjera i znanje i bez odustajanja do svog uspjeha. 

Gogi!

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS