ŽENA I RATNIŠTVO

ŽENE RATNICE

Ja sam žena, ja sam nježna, ne mogu ja to, nemoj da to ona radi ona je curica, nije to za ju ona je curica, žena, pazi, pazi ju, joj, pazi, ne, nemoj trčat, nemoj se penjat, nemoj, nemoj tamo gledat, nemoj to gledat, nemoj to čitat, e ne ideš tamo van, oni su loši nećeš s njima, radit ćeš kako ti ja kažem dok si pod mojim krovom, nemoj se družit sa onima, druži se sa ovima, slušaj i bit će ti dobro. Nije to za nju ona je curica, nije to za mene ja sam žensko. Ma one su dobre samo za kuhinju i krevet, niš koristi od njih- Sve si to sustavna ispiranja mozga nažalost i danas još uvijek prisutna u Hrvatskoj.
Sve je to krivo i nikada si nemojte dozvoliti da vi sami o sebi mislite tako. Vi možete sve i nema granica za vas, ganjajte vaše snove i nikad se ne predajte.
Iz svih ovih gore riječi negativnih riječi progovara prvo roditeljski strah, neznanje, lijenost, da lijenost jer im se ne da trčat za vama da vas pripaze, stari krivi stavovi o ženama, djevojkama i curicama. Iskreno se zamislite i sjetite lijepih trenutaka igre u vašem djetinjstvu, jurnjave po dvorištima i ispred kuća—da li ste tada o sebi mislili na način…ne smijem trčat ja sam curica, ne mogu se penjat na drvo, ja sam curica…naravno da niste, niste sebe gledali kao curicu, djevojku, bile ste jedno sa svojim svijetom, okolinom i jedno sa svojom savršenom akcijom i sve što ste radile, radile ste u savršenoj harmoniji. Sve dok vam netko nije počeo govoriti one gluposti sa početka teksta.


A gdje je granica da vam netko govori da ste odlični, prekrasni, da možete vi to, da se veseli svakom vašem uspjehu, da vas uči da naučite iz svog neuspjeha, da vas bodri, ohrabruje, pomaže i potiče…granica je jedino u nebu, u svemiru, nema je…prostor za napredak je beskonačan.
VI ste danas i Ratnice, Princeze, Kraljice, Dame, pa opet Ratnice, samo ako to odlučite biti. Samostalne, moćne, prekrasne, dostojne svakog divljenja, sposobne biti, voditi, imati, snivati, ostvarivati, boriti se, vi ste Ratnice. Ali morate tako u sebi odlučiti i nikada ne odstupiti od te odluke ni milimetar. Kad treba biti nježna i uživati uživajte, ratnica uživa u svemu duplo više i jače nego ostali ljudi, kad treba biti čvrsta ratnica, budi čvrsta ratnica. I nikada nemojte misliti o sebi drugačije bez obzira na okolinu. Okolina je puna sitnih duša. Sitne duše su jadnici izgubljeni u kaljuži svog uma i treba im čudo božje da se promjene, ne treba se uopće zamarati sa takvima. Ratništvo danas mora biti vaš temelj, vaš Ratničkih Duh vam je sve što vas pogoni naprijed, ali mora biti pametno raspoređeno, taktički iskorišteno.
Ako želite biti Ratnice onda nikada nećete imati niti jednu od ovih gore negativnih misli u sebi, nikada, niti ćete ih ikada spominjati ni sebi ni drugima. Vi možete sve, smijete sve i uradite to. Vi ste Hrvatske Ratnice, Crobran Ratnice. Ako vam se penje na drvo penjite se, budite slobodne. Ratništvo se postiže kroz slobodu izražavanja kako tijelom tako i umom, govorom i pismom. Ukoliko nema te slobode nema i ratništva.
Rat je veliko zlo. Ratništvo je veliko dobro. Kad postoji to veliko zlo mora postojati i lijek, lijek za rat je Crobran Ratništvo i Hrvatski Ratnički Duh. Da bi se taj duh što više širio treba se stalno i kontinuirano pripremati, na sve moguće načine, od samostalnih priprema kroz sustavne treninge do državnih priprema kroz sustave obuke. Tako je važno da se djevojke i žene pripremaju za najveće zlo, za rat, ratništvom i stjecanjem Hrvatskog Ratničkog Duha i mentalno i fiizički. Tada će biti spremne da se nose sa svim zlima ovog svijeta. A vjerujte mi drage žene, zlo se nalazi posvuda i u svim oblicima, ne samo u ratnim.
Kao što već prije rekoh, ratništvo je stvar odluke; Ja sam Ratnica, Hrvatska Ratnica a Hrvatska Ratnica je kao i Crobran, sve dobro i ništa loše. Najjednostavnije i najbolje za postizanje ratništva je ta odluka, vaša odluka. Kažite sami sebi: -JA SAM RATNICA.-Jednostavno se morate odlučiti biti ratnice i gotovo, nema tu više natrag ni sim-tam. Kažu svi mediji danas da biti žena nije lako. Hoće od vas žena napraviti jadnice kojima nije lako. Nikome danas nije lako, nekom teže nekom lakše.
Ratnica sve radi naizgled na teži način, zbog svog osobnog usavršavanja, jer ako je sve lako, nikad neće postati ratnica. Ratnica također cijeni lake načine, kao pripremu za teže koji sigurno dolaze nakon lakih. Ratnica sa radošću rješava teško i teškoće i sa još većom radošću uživa u svojim pobjedama. Ako je lako, slabo je tu uživanje u ostvarenom.
Jednom na nekim mojim čudnim putima, nakon jedne moje lake pobjede slabijeg napadača, jedna stara drevna majstorica rekla mi je ovako: -Jak si Gordane, lijepo je to, ali čemu ta snaga ako si pobijedio slabijega, nema ničega velebnog u pobjeđivanju slabijih, koristi svoje snage da se pripremiš da pobijediš zlo koje je užasno jako, jače od većine ljudi. Prvo pobjedi sebe, zatim si spreman za vanjsko zlo.
Nadalje kazuje drevna učiteljica:-Tvoje snage koristi da utječeš na ljude, da pokušaju shvatiti bit ratničkog puta i dobrobiti koje će tako dobiti. Tako ćeš svijetom stvarati moćnu vojsku koja se bori protiv zla.- Kako je to rekla, sijevnula je munjom i nestala dok sam ja žmirkao tamo zbunjen. Drevnu Majstoricu sam poslušao i evo pišem i radim na sve strane kako bi stvorio Hrvatske Ratnice i Ratnike, Ratnike Svjetlosti protiv kojih zlo nema šanse. I od tada nema lakšeg puta. U mojim Crobran Učenjima naići čete na mnoge teškoće koje će od vas izgraditi Ratnicu u punom smislu te riječi. Da je lako ništa od ratništva ne bi postigli.
Ratništvo žene je ponegdje stvar izbora, ponegdje stvar života i smrti, ponegdje se žene ratnice, jednostavno rode takve, ratnice. Ratništvo koje je očito iz same riječi, koje se odnosi na rat, stradanja, borbu, preživljavanje, je ono koje ponekad ne možemo izbjeći i za koje se dobro pripremati odmalena.
Takvo ratništvo iziskuje hrabrost, znanje, sposobnosti nadljudske, izdržljivost, volju, domoljublje, čak i naši vojnici u stranim zemljama gdje predstavljaju svoju državu, bez domoljublja ne mogu funkcionirati, jer oni donose hrvatsku dobrotu gdje god dođu. Ta dobrota se očituje u pomoći potrebitima, u spašavanju potrebitih i pomoći nemoćnima, a sve to Hrvatski Ratnici rada najbolje. I kad tako radimo tamo daleko, radimo protiv interesa velikih sila jer oni svoje ljude ne odgajaju u takvoj dobroti i ljudskosti. On su odgojeni da iskorištavaju slabije i misle samo na sebe i tako im funkcioniraju sustavi i vojski i svega.
Žena ratnik je ona koja ti nikada neće okrenuti leđa kad si u opasnosti, ona koja će ti pomoći makar si ju prije neki dan smatrao manje vrijednom i makar bi ti mogla sprašit metak u čelo u nekoj zabiti da te niko nikada ne nađe, ona koja će vidjeti da ti nije dobro u akciji i zamijeniti te, ona koja se hrabro bori, ona koja je ranjena u zasjedi i koja viče svojim suborcima da ne idu po nju, neka spasu sebe, neka ju ostave tamo, da ne bi i oni poginuli, ona koja spremno pomaže potrebitima, koja organizira pomoć za druge, ona koja previje vlastitog ranjenog sina u borbi i kaže mu, moram dalje i ode spašavati druge vojnike…to je Žena Hrvatska Ratnica. To je moguće samo i isključivo samo zbog Hrvatskog Ratničkog Duha kojeg takve žene posjeduju.
Ratništvo ne znači da vam treba odmalena mozak ispirati sa ratničkim svjetonazorom. Hrvatsko Ratništvo znači da vas treba ili od sada ili od malena i pogotovo od sada učiti da je Domovina Sveta, da ju nitko ne smije napadati, da je rat veliko zlo, da su Hrvatske Ratnice i Ratnici veliko dobro, da je život svet, da vas i vašu obitelj nitko ne smije napadati, da se imate pravo braniti, obraniti i napadati u kontranapadu, da su Hrvatski Ljudi važni i da ih nitko ne smije napadati, da znate što je državni interes a što nije i da se kroz život borite za svoju obitelj i svoju zemlju, da znate da moramo biti jedinstveni kako bi uspjeli u opasnom svijetu, da znate kako svi jedva čekaju da opet porobe Hrvatsku na sve moguće načine, da se protiv toga borite na sve načine, da se stalno obrazujete otvorenih očiju, ne slijepo i po sustavu koji vas često uči sasvim krivo, da budete samostalne, jake, moćne, bogate, otvorenog uma, da znate što se događa oko vas na malo i na veliko, da se borite za istinu, da znate prepoznati laž i korupciju, da znate tome stati na kraj, da znate kako funkcionira loše društvo i loša politika oko vas i protiv vas, da znate tko vas vara na veliko i malo i kako, da znate istinu, da ste spremne za sve te izazove i da imate rješenja za te sve situacije, Eto to je ratništvo.
Ratništvo koje žene moraju prihvatiti i upotrebljavati u svom svakodnevnom životu nije fizičko i ne ovisi o vašoj snazi i mišićima. Ratništvo Hrvatskih Ratnica je isključivo Hrvatski Ratničkih Duh i iz njega proizlazi sve, sva snaga Hrvatskog Ratničkog Svemira. Snaga, forma, mišić, su samo sredstvo da ratnica bude zdrava, čvrsta i sposobnija provoditi svoj ratnički život, bez Hrvatskog Ratničkog Duha sve te fizičke sposobnosti nestaju vrlo brzo.
Bit ratnica ne znači izgubiti svoju ženstvenost. Naprotiv kako postajete moćnija ratnica, moćnija je i vaša ženstvenost. Naravno ja sam ponekad kriv za razne crnjavke i plavice po nogama i rukama, ali već znamo da ratnici idu težim putem i kad jednom tijelo očvrsne nema više takvih pojava i opet ženstvenost može u prvi plan ako treba i kad treba.
I još nešto što svi morate znati. PRAVIH RATNIKA JE VRLO MALO, VRLO MALO. A JEDNI KRITERIJ KAKO PREPOZNATI RATNICU ILI RATNIKA JE NAŽALOST VELIKA OPASNOST, TADA SE VIDI TKO JE RATNIK A TKO NIJE. Stare narodne kažu: „Ratnik se rađa jednom!“ i „Na muci se poznaju junaci!“
Ovo nije osuđivanje, nego činjenica, svatko ne može biti ratnica ili ratnik, biti ratnica – ratnik nije lako. To su posebni ljudi. Kao zlato, kao dijamanti, vrijedni ali rijetki.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS