MJESTO GDJE TRAŽITI RATNIČKI DUH

Ovo je izvadak iz knjige Hrvatske Ratnice i Duhovnice ali također i svaki muški tragač može i mora na ovaj način tražiti Ratničkih Duh. Ratnički Duh ne bira spol, Ratničkih Duh bira dušu.

Žene  koje se danas istinski bave ratničkim vještinama iznimno su rijeke i za  mene su takve žene vrijedne poput najvrjednijih dijamanata i zlatnih poluga.

Ratništvo žena i djevojaka mora karakterizirati superiorna tehnika, superiorna vještina, superiorna duhovna snaga superiorna energija. Kad žena ratnik stekne superiorne ove karakteristike onda tek postaje Crobran Ratnica. Naravno put postizanja toga je Crobran Hoždenie.


Crobran Ratništvo od žena i djevojaka traži ne predaju, ne odustajanje, superiorno znanje, superiornu izdržljivost, superiornu tehniku, superiornu istezljivost, superiornu čvrstinu, superiornu energiju, superiornu mudrost, superiornu taktiku, superioran karakter, superiorno držanje tijela i uma, superioran duh, posebnu dobrotu, posebnu snagu i nadasve superiorno ujedinjenje svega toga u ženi samoj.

Kad se sve to tako posloži  žena, djevojka jednostavno postaje Crobran Ratnica a za svoju domovinu Hrvatska Ratnica, zato jer tada sve što radi superiorno a od te superiornosti naravno koristi ima i naša domovina, pogotovo jer takva učenja svojim životom i djelovanjem širi dalje.

Žena ratnica da bi uspjela u svom treningu, učenju, proučavanju i postala  i ostala ratnica mora naći Hrvatski Ratničkih Duh. One žene i djevojke koje su iskreno došle u Crobran, na njih se već Hrvatski Ratničkih Duh spustio otprije, a na neke će se spustiti kad se pokažu da to zavrjeđuju. Spustiti sam po sebi kao nagrada za trud, znoj, rad i proučavanje.

Taj trenutak je intiman i jedinstven za svaku osobu bilo žensku, bilo mušku. To je trenutak vaše osobne spoznaje, osobnog prosvjetljenja. Kad se na nekoga spusti Hrvatski Ratnički Duh danas, taj više ne može bez svog treninga, nešto ga stalo goni da vježba, proučava, izučava, istražuje, propitkuje, otkriva i radi i prenosi svoja učenja u svoj život.

Mjesto gdje se danas traži i nalazi ratnički duh zove se Crobran. To je mjesto gdje djevojke i žene postaju ratnice. To je mjesto gdje se događaju čuda transformacije iz vas sadašnjih kakvi god bili u moćne Crobran Ratnice. U Crobran vještinama i učenjima svatko tko je ustrajan nakon određenog vremena stječe Hrvatski Ratnički Duh ili ga ne stječe i odustaje od učenja i treninga.

Oni malobrojni koji ne odustaju, koji se ne predaju, koji nikada ne prestaju sa svojim vježbanjem i usavršavanjem, koji uvijek sa energijom i veseljem idu naprijed, e ti malobrojni su Crobranovci Hrvatskog Ratničkog Duha.

Crobran Učenja su mjesto u kojem se može tražiti svoj osobni ratnički duh. Put traženja, pronalaska i stjecanja Hrvatskog Ratničkog Duha, Crobran Ratničkog Duha je vrlo jednostavan, ali kao i sva duhovna znanja što jednostavnije to nedostupnije. Bar tako izgleda ponekad za nas putnike na Crobran putu, dok nam ne sine odjednom..aauuu pa to je tako jednostavno. Do te jednostavnosti se dolazi sa vremenom, no odlutah ja, jel da…evo, evo ovo je jedni način traženja Crobran Ratničkog Duha i Hrvatskog Ratničkog Duha:

Potpuno se uroniti i proučavanje, vježbanje i istraživanje Crobran Vještina na svim nivoima, tjelesnom, mentalnom, duhovnom, povijesnom, nikada ne odustati od tog puta te ujediniti sve naučeno i stečeno u novoj savršenijoj osobi, u Crobran Ratnici.


Crobran Ratničkih duh i Hrvatski Ratničkih Duh su objašnjeni u Crobran Enciklopediji broj dva. To je sve najbolje, najjače, najviše i naj u svemu što si možete zamisliti i ništa loše.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS