MODERNE CROBRAN RATNICE

Modernih Crobran Ratnica nema puno. Moderne ratnice zbog toga jer vježbate moderne ratničke vještine, jer Crobran iako ukorijenjen u dalekoj, dalekoj prošlosti je moderna ratnička vještina 21. stoljeća.Tehnike koje izvlačimo iz prošlosti i znanja i mudrosti su naši temelji i korijeni ali sve ih prilagođavamo današnjem našem životu i koristimo danas i sada u ovom modernom vremenu. Stoga moderne ratničke vještine - moderne ratnice. Jednostavno.


Jedno od glavnih učenja Modernih Crobran Vještina je učenje o domoljublju. Domoljublje Crobran Vještina se očituje u rečenici:

Crobran Ratnici za domovinu ne umiru, oni za domovinu žive!!!!
Kao osnivač Crobran Vještina ne želim da vi umirete nego da živite, da živite i živite. Umirat smijete samo na treningu da bi poslije „oživjele“ kao još bolje ratnice. Crobran će vam u tome najbolje pomoći. Umiranje ćemo ostaviti za neke druge koji će umirati ako bude trebalo. Kada nama dođe stan-pani, život i smrt, mi ćemo se boriti,ne predati, pobijediti umrijet će oni drugi.

Kako se živi za domovinu? Ovako: Živi za svoju obitelj, budi svoja, budi jaka, budi čvrsta, budi unikatna, budi ratnica kad treba, dama kad treba, nikad ne našteti svojim ljudima i domovini, čini dobro gdje god dođeš i što god da radiš i eto ga. Ništa više, ni manje od toga. Budi sve dobro i ništa loše. To je najvažnije što možeš. Sve iznad toga naravno dobro dođe.

Moderne Crobran Ratnice: Ove žene, djevojke, cure i curice se ne predaju, one se bore za bolje živote i ne padaju u malodušnost unatoč svim teškoćama koje ih pritišću, unatoč muževima, djeci, školama, obavezama, fakultetima, poslovima, krizi, neizvjesnosti u poslu. One se ne predaju i zato jesu ratnice i ratnice su zato jer se ne predaju…to je neodvojivo jedno od drugog.

Drage Crobran Ratnice do neba sam vam zahvalan što ste pristale podijeliti svoje priče o vašem vježbanju. Na taj način vi ste postale istinske Ratnice koje služe na primjer drugima, kao što svaki Crobran Putnik mora biti. Tim primjerom i svojim Crobran djelovanjem stvarate bolju, ljepšu, pametniju i sposobniju 

Hrvatsku.

Hvala vam, Gogi.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS