SVETO - DUHOVNI CROBRAN

DUHOVNI CROBRAN - SVETO

Crobran Sveto su duhovna učenja, duhovni poved Crobran vještina, jedinstvena i svojstvena samo Crobran vještinama. Sveto je vrlo posebna riječ sa vrlo posebnim značenjem. Sveto potječe od prahrvatske riječi SVET. Ta je riječ nastala od indoeuropskog korijena k“ven – svetkovati. Proširen sa dočetkom TO dobiva značenje – POVEĆATI DOSEG – NARASTI. U svim daljnjim objavama i tekstovima pokazat ću vam taj put, kako povećati svoj doseg. Fizički dio ostavljam vama - trenirajte svaki dan i to je to a ovdje slijede praktične upute kako povećati doseg i narasti na duhovnom putu.

Kad Crobran Putnik na svom Hoždeniu počne spajati Crobran Duhovna Učenja i Crobran Borbena Učenja događa se čudo i on/ona postaje SVET – onaj koji je povećao svoj doseg, po starom hrvatskom značenju velik – onaj koji je narastao.
Usavršavajući se u Crobran Bransk Povedu i Sveto Povedu, Crobran Putnik postaje SVET. To znači da je povećao svoj duhovni, fizički, umni, duševni i enrgetski način postojanja, da je povećao svoje dosege u svim ovim vidovima postojanja. Velik kao čovjek spojen sa Božanskim, narastao u duhu, umu i tijelu, sazrio i postao onaj/ona čiji je doseg povećan sa obične zemaljske sfere u Božansku sferu, u Božanski svijet. Eto tako Crobran Putnik postaje Svet, vježbajući Sveto Drevno Znanje.

Crobran Sveto ne nameće religiju, vjeru i dogme. Crobran Sveto je Hoždenie koje ti daje na korištenje razne mogućnosti a ti ih sam uskladi sa svojim vjerovanjima. Sveto je kao i sve u Crobranu istraživanje i avantura. Samo je na tebi da otkriješ svoje Sveto i povećaš svoj doseg. Neke osnove su zajedničke za sve, kasnije kad
majstoriraš osnove lako ćeš krenuti u istraživanje po tvojim osobnim vjerovanjima.

Duhovna učenja Crobrana pomažu na više razina. U praktičnom svakodnevnom životu, u kreativnom životu, u opasnim situacijama, pri učenju i studiranju, u povećanju samopouzdanja i umnih i duhovnih sposobnosti, te u spoznaji samog sebe, svemira, prirode i svega drugoga što nas može zanimati. Koliko ćeš uspjeti povećati svoj doseg ovisi samo o tebi i tvojem radu, tvojoj volji, tvojoj upornosti, tvojim nastojanjima i tvojem entuzijazmu. Nema predaje, nema odustajanja, stalni napredak i stalni razvoj i evo ga – doseg se povećava –i evo ga Sveto.

Crobran Sveto učenje je samo jedno – Ljubav. Ti si osoba vrijedna ljubavi i ovdje ćeš naći mnoge alate kako tu ljubav postići i kako ju dijeliti i širiti – jer što ju više dijeliš to je moćnija ta ljubav u tebi. Samo nesebična univerzalna ljubav spašava tebe i svijet – tvoj "mali" svijet i cijeli veliki svijet. Zato osjećaj ljubav, nemoj se sramiti svoje ljubavi. Voliti sve na ovoj planeti je težak zadatak i to mogu samo najveći Crobran Putnici - Crobran Ratnici – Crobran Duhovnici. Sve što radimo radimo iz ljubavi – to je naša tajna i tajna uspjeha. 

SUSTAV SVETO TRENINGA:
TEORIJA I OSNOVE
UMNE VJEŽBE
DUHOVNE VJEŽBE
DUŠEVNE VJEŽBE
UJEDINJENJE - VJEŽBE JEDNISTVA
ZNANJE DRUGIH DISCIPLINA: MOLITVE, ČAKRE i MEDITACIJE
SVETI VEDUNI I NJIHOVO ZNANJE



Primjedbe

MOST POPULAR POSTS