UMNI POKRETAČI

Ove riječi treba čitati svaki dan SA SUPERPOZITIVNIM VIĐENJEM DJELOVANJA SVAKE OD NJIH i one će postati dio nas/tebe i vodit će te ispravnim putem kroz život kad god to životne situacije budu zahtijevale. Svakodnevno proučavanje dovodi do stvaranja psihičkih-mentalnih okidača u podsvijesti ali istovremeno spojenih sa svjesnim dijelom bića. Takvi okidači potaknuti vanjskim stresorima djeluju tako da ti se sami javljaju i vode te ispravno i u skladu sa tvojim vjerovanjima i učenjima. Potrebno ih je čitati svaki dan. Tako će te mudrosti postati dio nas i u trenutku kada se situacije u životu poklope sa filozofskim značenjem i smislom tih postavki – oni će se pojaviti u našem umu kao okidači mudrosti, snage, razuma i prosvjetljenja - tzv. psihički okidači. Točnije bi bilo ovaj rad nazvati psihologija Hrvatskih Ratničkih Vještina, ali ove postavke nadilaze psihologiju i filozofiju, one su ujedinjenje svega. Ovo radi tako da kad ti treba u borbi ili životu jednostavno se pojavljuje jer svojim proučavanjem i vjerovanjem da si ti taj princip jednostavno se taj ili ti principi pojavljuju i rade svoj posao – daju ti potrebnu snagu, mudrost, izdržljivost, pravovremenost, drugim riječima daju ti prosvjetljenje u trenutku kada ti treba.Uz postajanje i usvajanje ovih pokretača potrebno je otključati potencijal kako ćeš postati to što govoriš i pročitaš tu. 

Taj potencijal se otključava ovakao:

Pogledaj svaki dan oko sebe i što god vidiš – doslovno što god—i gdje god –kaži sam sebi – vidi opet ja, opet ja: —pa makar to bio pijanac na čošku, beskućnik na ulici, hrpa smeća u zakutku, divno cvijeće, prekrasno drveće, prekrasni skupi auto u prolazu, jadna bakcia u prolazu, umirući čovjek, rođena beba, naslinik, svetac, hrpa smeća u nekom uglu, što god vidiš kaži taj tren: VIDI OPET JA. To radi 15 dana svaki dan bez iznimke po cijeli dan. Drugih 15 dana – radi slijedeće: što god vidiš oko sebe kaži doslovno sam sebi u sebi ili na glas kaži: TO SAM JA, JA SAM!– Za sve što vidiš---ljude, stvari, vozila. Prirodu,--isto kao i gore –vidiš neki kamen i blato—i kaži to sam ja, ja sam..vidiš prekrasnu curu-ženu-kaži to sam ja, ja sam..itd...vidiš nešto strašno odbojno –kaži to sam ja, ja sam.

Moraš shvatiti da si ti povezan/povezana sa svime i da si sve ti makar ti se čini da nisi –i kada to shvatiš promijenit ćeš sebe i svijet- Isto tako kad govoriš i čitaš umne pokretače i sve druge stvari u ovoj knjizi – uvijek si kaži vidi opet ja – ili- to sam ja ili  ja sam... Jer ti si i ono zlato i dijamant što sja i vrijedi milijune i onaj izmet od psa pored ceste---sve si to ti prijatelju i prijateljice – ali je tvoj izbor što ćeš od toga biti stvarno ti---nije to uvreda –izmet je prirodna stvar i to sam ja, ja sam to i tu i u tome---isto kao i u najvrjednijem ili najljepšem nečemu –sve sam to ja ---kad se na taj način povežeš sa prirodom i sa svom svojom okolinom --- onda ćeš za svaki ovaj okidač kad kažeš –VIDI OPET JA— TO SAM JA, JA SAM – to stvarno i biti – a to znači sveobuhvatni duhovni Crobran čovjek, ratnik, duhovnik, znalac, mudrac, filozof, radnik, učenik, student, istraživač, putnik - sve to u jednoj osobi: TEBI! - BIT ĆEŠ onaj koji voli svijet i koji širi tu ljubav i dobiva ljubav i poštovanje  natrag. Na taj naćin postaješ Svet – onaj koji je povećao svoj doseg – onaj koji ne osuđuje i koji nema predrasuda nego koji prihvaća i koji je dio svemira istinski.

CROBRAN UMNI POKRETAČI

VIDI OPET JA

TO SAM JA – JA SAM

LJUBAV – SRCE - ZRAČENJE

ENERGIJA

TI SI-JA SAM –MI SMO ENERGIJA

SKLAD I HARMONIJA

MAJKA ZEMLJA

NEBO

SVEMIR

DRVO ŽIVOTA

OBITELJ

ISTINA

SVEOBUHVATNOST

RATNIK

RATNICA

NEBO, ČOVJEK, ZEMLJA

VITEZ

ISTRAŽIVAČ 

ČUVAR MIRA

NEMA STRAHA

NEMA PREDAJE

KONCENTRACIJA UMA

KONCENTRACIJA DUHA

KONCENTRACIJA DUŠE

JAKO TIJELO

JEDINSTVO

ŽENSKO I MUŠKO

VODA

VATRA

GROM

MUNJA

SUNCE

MJESEC

MORE

RIJEKE

JEZERA

VJERA

CROBRAN

CROBRAN RATNIK

TEČNOST

FIZIČKO VJEŽBANJE

ORUŽJE

UNUTRAŠNJA SNAGA

MENTALNA SNAGA

VITALNE TOČKE

PUT PERA I MAČA

PUT SVJETLA

PUT TAME

PUT / HOŽDENIE

HRABROST

ISCJELJIVANE

JEDAN DODIR I POZNAŠ DRUGOGA

ŽIVOT/SMRT

NAMJERA

STALNO KRETANJE

MAČ

DAH

RAVNOTEŽA

BRZINA

 SNAGA

ČISTI UM

VRLINA

KARAKTER

PRAVEDNOST

PRAVILNA SVIJEST

ETIČNOST

VRIJEDNOST

DOBROTA

TOK RIJEKE

VELIKA POPLAVA

BLJESAK

ORKAN

OLUJA

HRVATSKA

PRIJATEJ

IZDRŽLJIVOST

UPORNOST

PRAVOVREMENOST

BOGATSTVO

MUDROST

VOLJETI U SVAKOM TRENU

DJELOVANJE IZ LJUBAVI

BRANITELJ

POŠTOVANJE

UPOBJEDA

ZAHVALNOST

RADOST

UJEDINJENJE

HARMONIJA

POMAŽI

ČINI SVIJET BOLJIM

ZNANJE

VJEČNOST

BESKONAČNOST

BESMRTNOST

DUH

DUŠA

ZAŠTITNIK

BEZ NASILJA

JA IMAM MOĆ

MOJIM ROĐENJEM JA IMAM MOĆ

MOJIM POSTOJANJEM DANA MI JE MOĆ

JA IMAM MOĆ

MOĆI DANOM MI OD MOG POSTOJANJA JA STVARAM, JA MJENJAM, JA OZDRAVLJUJEM, JA IMAM

JA SAM SRETAN – JA SAM SRETNA

JA SAM ZDRAV – JA SAM ZDRAVA

JA IMAM MOĆ

JA ŠIRIM RADOST

JA SAM VESELJE

JA IMAM MOĆ

Gogi

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS