DANAŠNJI HRVATSKI RATNICI

DANAŠNJI HRVATSKI RATNICI

Današnji Hrvatski Ratnici su i bivši Hrvatski Vojnici i sadašnji Hrvatski Vojnici i Policajci i Civili svih zanimanja koji su svojim Hrvatskim Ratničkim i Duhovnim stavom primjer i kamen temeljac Hrvatskog društva. Oni na svoj osobeni način čine našu Hrvatsku sigurnom, slobodnijom, sretnijom i bogatijom zbog njihovog postojanja i djelovanja.
Današnji Hrvatski Ratnici su uspjeli svoj pozitivni ratnički duh održati od Domovinskog Rata na dalje i dalje ali bez negativnih emocija. Zato su i danas uspješni u svojim poslovima i životima. Oni se neprekidno i cjeloživotno educiraju u novim znanjima na svim životnim poljima, nisu zapeli u prošlosti, gledaju daleko u budućnost, planiraju i žive pune živote u sadašnjosti.
Kao i mnogima drugima nekima od njih nije nimalo lako, ali se ne predaju i nikada se neće predati. Uvijek su u akciji za bolje i boljitak svojih života i vaših života, jer oni svi djeluju i javno da pomažu drugima, svatko na svoj način ali djeluju i pomažu.
Neki su mjesecima odvojeni od svojih familija da bi radili u opasnim zemljama svijeta, neki se bore za financijsko preživljavanje svaki dan, ali nitko se od njih nikada nije ni pomislio predati, uvijek su u akciji, ne reakciji, uvijek djeluju sa pozitivnim stavovima i mislima. I nitko od njih nikada neće okrenuti leđa svojoj domovini i svojim ljudima.
Današnji ratnici moraju znati mnoga znanja osim same borbene vještine, to su znanja psihologije, komunikacije, poslovna znanja, znanja korištenja novih tehnologija na svim poljima, životna znanja i uz sve to usavršavaju svoje ratničke i duhovne vještine.
To su posebni ljudi o kojima mi je čast pisati i svaki put mi suze idu na oči samo od ponosa što ih poznam ili sam čuo za njihova djela.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS