NEPOBJEDIVI DUH

NEPOBJEDIVI DUH HRVATSKIH RATNICA I RATNIKA

Što je to u Hrvatskim Ratnicama i Ratnicima tako snažno, tako nepobjedivo, tako neumoljivo, tako čvrsto, tako utkano u iskon bića, tako moćno, tako pokretajuće, tako radosno, tako puno srca, tako dobro, tako plemenito, tako ustrajno, tako lijepo.


To je Nepobjedivi Hrvatski Ratnički Duh, to je Duh Hrvatskih Ratnica i Ratnika. Duh Hrvatskih Ratnica i Ratnika je samo jedna riječ a to je:

LJUBAV

Sve što radi Hrvatska Ratnica, Hrvatski Ratnik radi iz ljubavi i ta ljubav pogoni i stvara Hrvatski Ratnički Duh. Ništa više i ništa manje od bezuvjetne i neizmjerne ljubavi velike kao svemir sačinjava Hrvatski Duh Ratnika.

LJUBAV PREMA DOMOVINI
LJUBAV PREMA OBITELJI
LJUBAV PREMA DJECI
LJUBAV PREMA ZEMLJI, ŠUMI, LIVADAMA, RIJEKAMA
MORIMA, BRDIMA, PLANINAMA, NIZINAMA, NEBU SUNCU, MJESECU, LIŠĆU, BLATU, BILJKAMA, ŽIVOTINJAMA
POLJIMA, VRTOVIMA, VOĆNJACIMA
LJUBAV PREMA ŽIVOTU
LJUBAV PREMA UŽIVANJU
LJUBAV PREMA MIRU
LJUBAV PREMA SVOJEMU
LJUBAV PREMA SVOJIM LJUDIMA
LJUBAV PREMA SVIMA DRUGIMA
LJUBAV PREMA PRAVDI
LJUBAV PREMA DOBROTI
LJUBAV PREMA ZNANJU
LJUBAV PREMA TAJNAMA
LJUBAV PREMA VJEŽBANJU
LJUBAV PREMA STALNOM USAVRŠAVANJU
LJUBAV PREMA ENERGIJI
LJUBAV PREMA SVEMIRU

Teško je biti Hrvatska Ratnica i Hrvatski Ratnik na Crobran putu vođeni Ljubavlju. Prepreka takvoj ljubavi je puno ali ona hrani nepobjediv Duh Ratnika i zato su svi Hrvatski Ratnici i Ratnice iz prošlosti i sadašnjosti nepobjedive i dan danas i od strane života i od strane negativnih utjecaja i napada.
Nepobjedivi Duh Hrvatskih Ratnica i Ratnika je Ljubav. Ljubav bez uvjeta i rezervi, istinska čista ljubav.

Zato je nama vrlo smiješno kad nam netko spočitava nekakvu mržnju. Crobran Ratnice i Ratnici ne mrze, samo volimo. Ne mrzimo ni najgoreg neprijatelja, ne mrzimo ni zlo. Ali mi ćemo sa našim djelovanjem koje proizlazi iz ljubavi zaustaviti i najgore neprijatelje i najveća zla i to opet ljubavlju.

Da ponekad će to zlo i neprijatelj biti uništeni, potrgani, polomljeni, posječeni, upucani, pobijeđeni. Ali sve to će im se dogoditi zbog njihovog zla i zbog naše ljubavi a ne mržnje. Čak ni tada mi ne mrzimo. Mi smo oni koji vole jer mi smo Hrvatski Ratnici, Crobran Ratnici.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS