DANAŠNJI HRVATSKI RATNIK VOTA

CROBRAN PREDSTAVLJA HRVATSKE RATNIKE:
DANAŠNJI HRVATSKI RATNIK VOTA

Iz jednog grada gdje je sve počelo, grada totalno razrušenog u domovinskom ratu. Još uvijek ratnik. Heroj Domovinskog rata, danas u svom rodnom gradu prenosi svoja znanja na djecu iz svih strana Hrvatske. Uči ih penjanju, alpinizmu, užadima, sigurnosti u planinama i tehnikama spašavanja. Jednom ratnik, uvijek ratnik.

Danas ovaj istinski Hrvatski Ratnik djeluje kao pripadnik Gorske službe spašavanja i heroj je i u miru, jer spašava ljudske živote kad god može i kad ga poziv unesrećenih zadesi. Uvijek sudjeluje u aktivnostima grada i udruga u radu sa djecom iz škola gdje ih obrazuje o opasnostima planina, tehnikama penjanja a ponekad i borbe. I dalje se obrazuje u poslovanju i svojim zanimanjima, školuje i certificira, nikad ne staje u potrazi za znanjem.

Majstor je Ninjutsu vještine, majstor je Hrvatskog Ratništva i majstor života. Kao i svi ratnici i dan danas se bori za svoj grad i svoju zemlju, te proučava povijest i ratništvo. Neustrašivo je hrabar, pun znanja i neprekidno se usavršava u novim vještinama, borbe i spašavanja iz dubina i visina i u skijaškim tehnikama. Jedan je od rijetkih Hrvatskih Ratnika koji su bili i na Mount Everestu.
U domovinskom ratu preživIo je obiteljske gubitke, najžešće borbe, zarobljavanje, oslobađanje opet borbu ali je i na kraju pobijedio i u ratu i u sebi. Zahvaljujući treningu ratničkih vještina sve tragedije koje su ga zadesile savladao je duhovnim snagama stečenim kroz vještine koje proučava.
Dobrota, plemenitost, domoljublje, ponos pobjednika, ljubav prema svom kraju i ljudima i čvrstoća ratnika u isto vrijeme krase njegovo srce tako da ga uvijek svi rado imaju u društvu i uvijek voli pomoći kome god može. Naravno duhovnost i želja za istraživanjem krase i ovog ratnika tako i on istražuje Hrvatsku Povijest i duhovna i borilačka znanja. Imati Votu za prijatelja prava je privilegija i čast. On svoje znanje i iskustvo prenosi dalje i na taj način tradicija Hrvatskih Ratnika ide dalje. Uz to njegovo znanje spašava živote i omogućuje drugima da spašavaju živote, što je prekrasno i nema cijene.
Vota će vam kao svaki pravi Hrvatski Ratnik pomoći uvijek, kad god može i koliko god je u njegovoj moći. Naravno priča o Voti ima koliko god hoćete, ali ovo je dovoljno da shvatite kako su Hrvatski Ratnici i dalje tu i dalje djeluju i dalje su spremni za domovinu i dalje se ne predaju i dalje su nepobjedivi, te da i dalje uče i djecu i sve druge o istini, domoljublju, časti, poštenju, moralu, karakteru, Hrvatskom Ratničkom Duhu, ne predaji, znanjima i umijećima koja nigdje ne možete steći nego samo kod današnjih Hrvatskih Ratnika.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS