HRVATSKE RATNICE DANAS


Hrvatske Ratnice Danas su žene koje su svojim izborom svjesne da su ratnice i kazuju:
-Ja sam Ratnica, Hrvatska Ratnica i ponosna sam na to-!

Hrvatske Ratnice danas se nalaze i u policiji, vojsci, zaštitarskim tvrtkama, gorskoj službi spašavanja, vatrogascima, državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, u raznim sportskim i braniteljskim udrugama te u svim oblicima civilnih zanimanja. Današnje ratnice se nalaze u svim zanimanjima i onima opasnima i onima manje opasnima. Osobno sam radio sa vrhunskim ratnicama i iz policije, vojske, GSS-a i zaštitarskih tvrtki. Te žene su na svom poslu rasturale,u svojim obukama rasturale, neke od njih sam i sam podučio ratničkom zanatu pa su postale još bolje ratnice.

Da bi bila Hrvatska Ratnica, danas, ženu ili djevojku ne mora obilježavati i ne obilježava ju zanimanje. Hrvatske Ratnice su sve žene koje imaju mentalni stav ratnice, duhovni stav ratnice, dušu ratnice i tjelesni izraz ratnice. To je osnova, a po zanimanju možete biti i baka i domaćica. Moje bake su  bile vrle ratnice uvijek boreći se za svoju  obitelj a to meni danas više znači nego da su pobile stotine neprijatelja, jer su  se borile za  mene.

Danas biti Hrvatska Ratnica znači biti ona koja neprekidno radi na svom usavršavanju i nikada, baš nikada  ne staje. Današnje Hrvatske Ratnice teže stalnom napretku u svom životu, životu svoje obitelji i svoje djece. Te svojim takvim stavovima i djelovanjem stvaraju bolju i ljepšu domovinu.


Današnje ratnice ne očekuju zaštitu, one se bore sa životom, ne predaju se i ne očekuju sve na tanjuru, servirano i gotovo. Naravno da im je zaštita dobrodošla, ali s druge strane i meni je. I danas se takve ratnice susreću sa diskriminacijom, podcjenjivanjem ali one su ratnice pa to prevladavaju svojim znanjem i sposobnostima.

Današnje ratnice ne prodaju svoje dostojanstvo, žrtvuju se za svoje obitelji i za bolji život na sve moguće načine. Danas se na žene napada na sve strane od raznih  vrsta nasilja do mobinga na radnim mjestima, te gledanja na žene kao manje vrijedne. Da bi to spriječile, izbjegle i ponekad ako se to i desi, da bi se efikasno obranile od takvih napada jedini način je da postanu ratnice.
Na primjer one dame koje krenu na Crobran Hoždenie postat će ratnice, koje se ne boje života, koje se ne boje izazova, koje se ne boje napada bilo koje vrste, one koje se znaju obranit, postaviti, suprotstaviti, one koje su mudre, brze, vješte, čvrste.

Postat će one koje nasljeđuju ogromno ratničko, duhovno i mudro iskustvo Hrvatskih Ratnica i Ratnika. Jedna od najboljih svjetskih načina kako se postaje ratnica  je vježbanje Crobran Vještina. Ovo nije reklama, ne morate vi vježbati s nama, niti je to baš tako lako, ovo je surova istina koja se dokazala kroz 37 godina mog vježbanja, proučavanja, istraživanja i stvaranja.

Danas biti ratnica ne znači voditi rat protiv drugih ljudi. Istinska ratnica prvo mora voditi rat protiv svojih vlastitih slabosti. Protiv svoje lijenosti, nezainteresiranosti, loših navika, ljubomore, zavisti, pohlepe, zločestoće, negativnih misi, vlastitih strahova, protiv stereotipa okoline, protiv poriva izležavanja i umora koji su potpuno lažni, protiv hrpe stereotipa da su slabe, maje vrijedne ovakve ili onakve, protiv same sebe. Kad pobjedi sebe u svim negativnim kategorijama postiže viši nivo ratničkog postojanja. Naravno život i ženu može dovesti do vođenja stvarnih fizičkih  ratova, pravih ratova ili osobnih borbi za svoj život, život svojih najmilijih. 

To ovisi i o profesiji i okolnostima života, i tu će ratnica iskoristiti sva svoja znanja da preživi i nadvlada se moguće situacije. U stvarnim situacijama, na ratnicama se vidi da su ratnice jer one djeluju u akciji, ne djeluju sa reakcijom, jer znaju da ih samo akcija, njihova akcija spašava i pomaže u teškim situacijama.

Danas je Hrvatska Ratnica svaka žena koja njeguje Hrvatski Ratničkih Duh ne predaje i radi na njemu i na sebi kontinuirano i sa vrhunskom energijom. To je ono što stvara i izdvaja ratnicu od ostalih koji nisu takvi.

Neke od predstavljenih ratnica su bile učesnice Domovinskog rata, neke su današnje mlade vojnikinje i policajke, neke su doktorice, neke čistačice, neke domaćice ali ipak ratnice. U našem društvu imamo krivu percepciju gledanja na to tko je kakav po njezinom ili njegovom zanimanju. Prvo pitanje nakon nekog upoznavanja je: -A gdje ti radiš-? Kao da će ti to nešto reći o karakteru osobe s kojoj se upoznaješ. Pa radimo tamo gdje moramo da bi preživjeli, ponekad  uopće nemamo izbora i kakve to ima veze kakav je tko. Zanimanje kao i odijelo ne čini čovjeka, pa tako ni ratnicu. Ali, ono, kako ti radiš, e to je već nešto drugo, da li radiš kao ratnik ili kao trut, jer ratnica/ratnik radi čuda u svim poslovima kojih se uhvati, od čišćenja wc-a do izrade svemirskih bordova.

Važno je naglasiti da današnja ratnica bez obzira na njenu superiornu energiju mora voditi računao o svom zdravlju i brinuti o sebi. Ne smijete zlostavljati svoje tijelo i um bez obzira što možete izdržati duže i više nego drugi. Život je kratak i treba se čuvati i uživati u životu. 

Ratnicu kao što sam rekao bez obzira na zanimanje u koje ju život doveo čini samo neprekidna ne predaja i postizanje Hrvatskog Ratničkog Duha. E kad to imaju, žene su onda Hrvatske Ratnice, ili ako vježbaju sa nama  Crobran Ratnice.


Ovdje i sada pozivam sve cure, djevojke, žene, dame koje se tako osjećaju da žive i ponašaju se kao ratnice, jer jadnih žena je pun svijet. To nije lagan put, ali je iskren, moćan i dobar. I to vam želim da budete ikrene, moćne i dobre. Kako ćete to postići. Pročitajte ovu knjigu i na dobrom ste putu, poslije više ništa neće biti isto za vas, poslije je odluka na vama.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS