SAMOOBRANA ZA ŽENE - NIKOME NE TREBA


CROBRAN u svojim uslugama nudi seminare samoobrane za žene. Bez obzira na naše pozive i reklame NITKO od žena do kojih imamo doseg nije zainteresiran za takav oblik obrazovanja i samo zaštite. Možda se sve žene i djevojke osjećaju sigurno, možda misle da će ih policija zaštiti ili netko drugi ali pogledajmo malo što kaže Hrvatska realnost:
Nećemo govoriti o statistikama nego o napadima koji su se dogodili prošle godine:
Silovanja, Seksualno zlostavljanje, zadovoljavanje pohote, učestalo fizičko zlostavljanje, učestalo psihičko zlostavljanje, obiteljsko nasilje-nad ženama i djecom, bludne radnje, podvođenje, prisiljavanje na prostituciju, prisiljavanje na prošnju, ucjene, iznude, prisila i ucjena, teške tjelesne ozljede, napadi nepoznatih napadača-počinitelja, razbojništva-ciljana na žene, verbalno-psihičko zlostavljanje svih oblika, protupravno oduzimanje slobode, prevare, klevete i ubojstva.
Na ove načine i na načine izvedene drugim kaznenim djelima prema ženama samo zato jer su žene oštećeno je samo prošle godine --SAMO PROŠLE GODINE: 17.287 ŽENA - sedamnaest tisuća dvjesto osamdeset i sedam žena u jednoj godini. Pazite to je samo jedna godina, a da idemo malo unatrag pa još jedna pa još jedna...i svake godine različite žene.
NA NAŠE PRIJEDLOGE I PONUDE O SAMOOBRANI ZA ŽENE KOJA OBUHVAĆA CJELOKUPNO OBRAZOVANJE O TOME KAKO NE POSTATI ŽRTVA BILO KOJEG NASILJA I KAKO ODGOVORITI NA SVE OBLIKE NASILJA I KAKO POSTATI ŽENA KOJA SE NE BOJI--NIJE TO LAKO ALI MI STVARNO IMAMO RIJEŠENJE...NA SVE TE NAŠE PRIJEDLOGE i kako svo znaju rezultate MUP-ovih statistika, i svi znaju da je crna brojka--ona stvarna--gdje se kriju neprijavljena djela još puno veća--NA SVE TO NA NAŠE NASTOJANJE DA POMOGNEMO--NEMA ZAINTERESIRANIH ŽENA.
Možda smo mi krivi, što se slabo reklamiramo-možda smo mi krivi jer nudimo rješenje, možda smo mi krivi što nudimo seminare po cijeni od 50 kn po osobi pa se misli da to ništa ne valja. Ne znamo i nama je to svojevrsna misterija. Zašto netko ne želi postati siguran, sretan i moćan to je do sada jedna od većih zagonetki koju nastojimo riješiti.
Ponekad žene kažu --nama to ne treba, tko će nas napasti i tako dalje--onda otputuju negdje na izlet i budu napadnute, odu kući i budu napadnute, odu u izlazak i budu napadnute, voze auto i budu napadnute, hodaju ulicom i budu napadnute, rade svoj posao i budu napadnute. Napad nije samo šaka u glavu--napad je i deranje, urlanje, psovke, prijetnje, prijetnje obiteljima, facebookovima i ostalim internet kerefekama, napad je i ružan pogled pod određenim okolnostima, napad je i kleveta, napad je i spletkarenje, svašta može biti napad---SAMO CROBRAN I JEDINO CROBRAN IMA ODGOVOR NA SVE TAKVE SITUACIJE. Ali neka nama našeg odgovora i rješenja--ono nikome ne treba.
MI U CROBRANU VJERUJEMO DA SVATKO IMAM PRAVO NA SRETAN, SIGURAN, ZDRAV I ISPUNJEN ŽIVOT BEZ IKAKVIH ZLOSTAVLJANJA, BEZ NASILJA, BEZ OMALOVAŽAVANJA--i imamo posebno razvijena učenja kojima to postižemo i koja djeluju za sve ljude, djecu, žene, mlade, stare, muškarce, svemirce, za sve Taj put nije baš lagan ali je efikasno efikasan, najefikasniji. Taj put se zove Crobran Hožedenie i nema boljega, ali izgleda da u ovom napaćenom svijetu to više nikoga ne zanima. Ipak mi ćemo i dalje svijetliti kao spasonosni svjetionik u svijetu tame i tu i tamo ipak spasiti pokoju osobu jer je to naša misija, da spašavamo putem naših učenja.
Veseli, zdravi, sretni i sigurni vi nama bili.
Iskreno vaš,
Osnivač Crobran Vještina,
Gordan Krajačić, prof.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS