CROBRAN TAJNO ZNANJE HRVATSKI GRB

No automatic alt text available.
Tajno Znanje poznato samo u Chroatum Bransk Poved:
Hrvatski grb kao i zastava ima svoje skriveno značenje. Nastanak u davnim vremenima od strane starih Hrvatskih Mudraca/Ratnika. Sam grb je nastao također u davnini i nije upotrebljavan kako se to misli danas od te i te godine kao državni simbol, grb je od davnine bio satkan da pruža zaštitu svome narodu i to pravu fizičku zaštitu kad se upotrebljavao kao ratnički štit i duhovnu univerzalnu zaštitu od svih zala svijeta oko drevnih ratnika sunca.
Upotrebljavan je svuda u Hrvatskim plemenima od Irana, Iraka, Afganistana, Perzije, Ukrajine i drugih zemalja da današnje Hrvatske i to čak i u nekim periodima u isto vrijeme na različitim mjestima. On je kao boje zastave crven bijel i plavi narodni grb, narodna, ratnička i duhovna tvorevina Božjeg naroda. Koristio ga je sav narod, ratnici i duhovnici, također i vladari, ali bez kruna i križeva i slično.
Hrvatska šahovnica se nalazi po svuda. Jedna od nalaza je i VUČEDOLSKA ŠAHOVNICA STARA OKO 4000. G. koja je imala raznu simboliku i koja je služila kao sistem za računanje i kao kalendar. Postoje čak i neki pokazatelji da su tada napredni Egipćani svoje računanje naučili od Vučedolskih Hrvata. Računanje, izračune i vještine borenja.
Tajna: Naravno nitko vam neće nigdje reći ništa o tome osim misterija tko su bili Vučedolci….pa bili su Hrvatski Ratnici i Duhovnici i narod sa velikim znanjem od koga je učio cijeli svijet. Znanje se transformiralo, pretapalo, i nestalo sa teritorija Vučedolaca ali tragovi su ostali. Imali su i izračun po svojim jednadžbama koji kad se riješi tvori ŠAHOVNICU OD 25 CRVENO BIJELIH POLJA…kažu ustrašeni znanstvenici koji se boje reći uopće riječ Hrvatsko da je to slučajno…hahahaha…Slučajno malo sutra. Hrvatska šahovnica, Hrvatski Duhovnici I Hrvatski Ratnici Vučedolci. Eto mi u Crobranu se ne bojimo to reći, ni tvrditi.
Značenje Hrvatskog Grba Šahovnice
Hrvatski grb je ratničko duhovna kombinacija značenja.
Crvena polja označavaju ratničku snagu i opasnost, razboritost, vatrenost, strast i razigranost. Božansku snagu, Božansko znanje i moć, Nebesko znanje.
Bijela polja označavaju mudre, duhovne Crobran Ratnike-ljude, mudrost, duhovnost, zrelost, smjelost u mudrosti i odlukama, intelektualnost i vodstvo mudrošću, starim znanjem i vjerom.
Tih 25 polja Hrvatskog grba su tu sa razlogom. Tih 25 polja predstavljaju Ratničko Hoždenie kroz 25 postaja tog Hoždenia. Ratnik na put kreće prvim lijevim gornjim poljem, kako napreduje kroz život tako napreduje po poljima grba sve do posljednjeg polja koje označava da je postigao totalno ratničko postignuće, spoznao je sam sebe i smisao svega, cijelog svemira. Postao je Svet na višoj razini postojanja od one sa kojom je počeo svoj put. Te postaje nisu godine, one su ratnikova osobna ostvarenja na Crobran Putu.
Od tih 25 polja 12 bijelih polja predstavlja duhovni put od rođenja ratnika do potpune spoznaje. To rođenje nije rođenje po majci to je rođenje kada ratnik krene na svoj ratnički put, tada je to njegovo ratničko rođenje-početak Crobran Hoždenia.
Drugih 12 crvenih polja predstavlja ratnički put, znanje i vještinu ratnika od početnog do majstorskog nivoa.
25 polje predstavlja ujedinjenje ratničkog i duhovnog puta u jedno u jednu svrhu, jedan smisao, u Ratnika/Duhovnika/Božanskog
Ratnika Sunca! Ono može biti ili crveno ili bijelo ovisno o vrsti grba.
To je danas tako jer imamo Grb sa 25 polja. Prije je grb imao 12 polja pa je bilo 12 postaja duhovnog usavršavanja koje se postiže rigoroznom fizičkom disciplinom, tako da to dođe na isto.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS