CROBRAN KRATKA PRIČA -UROCI-

No automatic alt text available.
Čitam na jednom postu Drage Plečka kako objašnjava da uroci postoje i kako djeluju. Slažem se s njim. Moram priznati da sam iskusio na vlastitoj koži pokušaje napada urocima, magijom, negativnim energijama, napade "vještica", napade iz tamnog svijeta zla, napade opsjednutih ljudi iz kojih izvire zlo...i sve je to vrlo zanimljivo, sve je to dio jednog tamnog svijeta koji postoji i u Hrvatskoj.
No svi ti napadi su naišli na CROBRAN RATNIKA---KOJI JE NA CROBRAN HOŽDENIU od 0-24h odnosno kako bi ja rekao od -nula DO nula ---i sve im je bilo uzalud. Niti jedan taj napad nije uspio. Ponekad su mislili da su uspjeli ali ipak nisu, ponekad su se samo odbijali, skrivali i izbjegavali, ponekad su nakon tih pokušaja ti zlodusi u ljudskom obliku samo nestajali netragom...Zašto? Odgovor je jako, jako i jako jednostavan:
NEMA DEMONA KOJI MOŽE POBIJEDITI CROBRAN RATNIKA!
NEMA ZLA KOJE MOŽE POBIJEDITI CROBRAN RATNIKA!
CROBRAN RATNIK JE SVE DOBRO I NIŠTA LOŠE!
CROBRAN RATNIK JE RATNIK SVJETLOSTI!
CROBRAN VESELI RATNIČKI DUH JE ZLU NEPOBJEDIV!
CROBRAN RATNIK IMA MOĆ!
Osnovna učenja Crobrana štite vas od svih uroka, demona, vještica, opsjednutosti, zla svih vrsta.
ZLO NE MOŽE POSTOJATI TAMO GDJE SE NALAZI CROBRAN RATNIK!
I to vam je tako... imam dar to osjetiti, osjetiti takve zle..i takvo zlo i moć da ih protjeram samo mojom unutarnjom snagom a ako inzistiraju na svom fantaziranju..a kaj da velim... onda se iz nekog razloga jako ozlijede i završe u bolnici a ne znam kako. Uglavnom tako to ide.
Eto, ako radi za mene radit će i za vas...kad krenete na Crobran Hoždenie! A kako se kreće na Crobran Hoždenie?---Lako: Dođi na trening i ne brini se!
Osnivač Crobrana - Gogi

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS