CROBRAN MUDRI POVED YOUTUBE VJEŽBAČI

Image may contain: 1 person, outdoor
Bili otac i sin nedavno na nogometnoj utakmici u Zagrebu. Sjedili među publikom i navijali. Ono što kaj su primijetili je slijedeće: Svaki navijač i prvi navijačev susjed na klupi, ili ekipica navijača - svi i svaki od njih bili su za vrijeme utakmice najveći stručnjaci za nogomet, sve su znali, kako ovi tamo igrači trebaju igrati, kako ne trebaju igrati, gdje treba golman stajat, gdje sudac mora stajat, šta trener treba radit, i tako cijelu utakmicu..i naravno da su otišli razočarani sa utakmice...jer igrači i trener i suci nisu igrali po njihovom. Otac i sin su prvi put zajedno bili na utakmici i jako su se čudili sveznajućim navijačima.
Također neki dan otac i sin razgovaraju o vježbanju i pita sin oca, tata kako to da tako malo ljudi vježba. Otac odgovara: Neznam sine, nije mi to jasno, ali onda zajedno zaključuju: ma sve su to YOUTUBE VJEŽBAČI --i internet forum stručnjaci i majstori, i sve oni znaju i komentiraju--pogotovo na internetskim stranicama--naravno anonimo i bez potpisa--sa raznim nadimcima---mlateći svoju praznu slamu iza koje ne stoje godine krvavog rada, znoja, radosti, poraza i pobjeda.
Takvi su stručnjaci sine bili i na onoj nogometnoj utakmici i takvi su velika većina mladih internet vježbača..drže se interneta i tamo vježbaju, tamo se bore i tamo sve znaju ali kada dođu u stvarni svijet nema ih nigdje, a i lako stradaju u opasnim situacijama. Važno je ma što radili, raditi to stvarno, zapravo i punom voljom i snagom, važno je internetati isto ali stvarni majstori žive u stvarnom svijetu..zaključuju otac i sin.
CROBRAN VAS SVE POZIVA:
DOĐITE K NAMA U STVARNI SVIJET...MI VJEŽBAMO ZA STVARNO I IZGRAĐUJEMO NAJBOLJE LJUDE KOJE HRVATSKA MOŽE DATI..ZA STVARNO...NE NA INTERNETU, NE NA TRIBINAMA STADIONA..ZA STVARNO..MI IZGRAĐUJEMO VOĐE...AKO ŽELIŠ BITI VOĐA DOĐI K NAMA I ZAIGRAJ ZAPRAVO...NEMOJ BITI GLEDATELJ, YOUTUBE MAJSTOR SVIH VJEŠTINA, NEMOJ BITI OVCA...DOĐI I BUDI STVARNI MAJSTOR VJEŠTINA i ŽIVOTA.
Crobran Majstori kao ovaj sa slike su stvarni Majstori koji pobjeđuju prepreke i izazove u stvarnom životu pa makar i u blatu do vrata. Takvi majstori znaju stvarni život i stvarne situacije, i tugu i bol, i radost i vještinu...Nigdje nećete naći veće i bolje znanje. Zato ne čekajte predugo..pridružite se STVARNIM MAJSTORIMA!
Crobran team.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS