CROBRAN RATNICI I HRVATSKA ZASTAVA

Image may contain: one or more people
Sveto-Crobran Duhovni Poved-Crobran Duhovna Učenja-Crobran Duhovnost-Crobran Misterij!!!
CROBRAN-CHROATUM BRANSK POVED-HRVATSKA BORBENA UČENJA-CROBRAN!!!
Povodom današnjeg dana, Dana Hrvatske Državnosti Crobran Hrvatska Borbena Učenja će vam otkriti tajno značenje Hrvatske Zastave u Crobran Vještinama. To tajno znanje seže u daleku prošlost Božanskih Ratnika Sunca.
HRVATSKA ZASTAVA
Slijedi tajno znanje koje je poznato samo u Crobranu:
Crven, Bijel i Plavi to je Barjak Pravi!
Stvarno značenje Hrvatske Zastave, njezinih boja. Hrvatska zastava Crven, Bijel i Plavi sa primjesama žute, žutim pleternim obrubima ili resama je stara koliko i Hrvatski narod. Drevni Hrvati su svoje barjake raznih oblika i formi bojali uvijek crven, bijelo i plavo i ponekad sa žutim resama ili pleternim obrubima žute boje.
Po predajama Drevnog Znanja i mojim istraživanjima Crven, Bijel, Plavi, Žuta boja, i Šahovnica su drevni Hrvatski simboli od kad postoje plemena koja su svojim migracijama stvorila današnje Hrvate. Uvijek su te boje bile prisutne u životima svih naših predaka, kako su se oni miješali sa drugim narodima i kod tih drugih, kako su Hrvatski starosjedioci upotrebljavali svoju ornamentiku i spajali ju sa doseljenim Hrvatskim plemenima…sve se to kombiniralo kroz tisućljeća u svim dolje navedenim zemljama i u svim mogućim povijesnim razdobljima.
To su narodne boje, ratničke boje i duhovne boje, bez kruna i primjesa modernih kraljevstva i njihovih želja za vlašću i teritorijem.
Tajna Hrvatske Zastave dolazi iz daleke prošlosti, ta zastava je uistinu čarobna i moćna, ima svoju moć. Jeste li se ikada zapitali zašto vas naša zastava naizgled bez ikakvog razloga razveseli kad vijori, kad se vije na vjetru? Zašto je tako? To je tajna na koju možete izmišljati svakakve odgovore ali pravi odgovor se krije u događajima davne drevne prošlosti, u davnini prije …godina neki mudri ljudi su sastavili zastavu kao simbol ratnika, inteligencije i naroda!
Zato vam je milo kad vijori jer je ta zastava simbol vas samih, jer ste vi kao narod utkani u tu zastavu i njezino značenje od davnine.
Stari mudraci puno mudriji od nas danas su svojim drevnim starim znanjem napravili slijedeće, oblikovali su zastavu koja je crvena, bijela i plava sa razlogom.
Trojni segment starih Hrvata održao se i do danas a da to i ne znamo – stara trojstva Perun, Mokoš, Veles!
Trojstva:
1. svećenici/intelektualci+2. vojnici/ratnici+3.seljaci/građani i eto ti trojstvo.
Trojstvo – najsvetije trojstvo u današnjih Hrvata je označeno sa
Crven, Bijel i Plavi bojama:
Crveno: snaga–vojska-obrana,
Bijelo: svećenici, intelektualci i mudraci,
Plavo i žuto – imetak, seljaci, zemlja...
Tri stanja društva:
1.Braneće – ratnici – Crven!
2.Moleće/Intelektualno – svećenici i ostali mozgovnici – Bijel!
3. Hraneće – narod – Plavi!
Žuta - blagostanje, rodnost žita, Bogate riznice!
Dalje ta simbolika ide ovako:
Crven – ratnički put – Crobran Bransk Poved
Bijelo- Crobran Sveto Duhovni Put
Plavo – Crobran praktično znanje-ne samo borbeno!
Postoji još jedna dublja duhovna simbolika iz davnina pretkršćanskog doba
Crveno-----------Nebo (Bog Perun i Majka Sunce)
Bijelo--------------Čovjek (Crobran Ratnik)
Plavo--------------Zemlja (Majka Mokoš i otac Veles)
Žuto……………Božanska djeca i blagostanje (Juraj i Mara)
I naravno današnja Kršćanska simbolika:
Crveno-------------Sin - Isus Krist
Bijelo---------------Duh Sveti
Plavo--------------Otac - Bog
Cilj Crobran Ratnika i Putnika je ujediniti ratnički/duhovni/radni put u jedno Hoždenie koje će osobi koja to uspije, donijeti mir, spokoj, znanje, moć i prosvjetljenje!
To ujedinjenje se u Crobran Vještinama postiže kroz cjelokupno proučavanje svih dijelova Crobrana od povijesti, preko mudrosti/duhovnosti do praktičkih tehnika.
Hrvatsko trojstvo svetih boja, svetih stvari je dalo ideju za trojstvo u Kršćanstvu prilikom pokrštavanja Hrvata.
Tajno znanje: upravo vam je otkriveno - značenje ovih boja i njihovo jedinstvo u čovjeku su tajno znanje Hrvatske Zastave.
U Crobran Vještinama postoje i posebne duhovno-fizičke vježbe za praktična ujedinjenja sa duhovnim značenjima Hrvatske Zastave. Ali one su tajna dostupna samo upornim Crobran Putnicima.

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS