CROBRAN HOŽDENIE - Crobran učenja 6

Image may contain: one or more people, sky, mountain, ocean, outdoor and nature

CBP - Crobran Ratničke Vještine unatoč svom nazivu su humane i njeguju čovjekoljublje. One neće uništavati niti svog protivnika, čak ni u borbi na život i smrt ako ikako ima izgleda da poštede napadača, one neće uništavati svoje vježbače kao razni druge discipline, one će samo raditi na dobrobit onih koji ih proučavaju.

CBP - Istinske ratničke vještine stvaraju vođe, ljude vođe, ljude ratnike i zaštitnike, ljude vladare a ne ljude sljedbenike. Istinske ratničke vještine moraju od vas napraviti vođu, duhovno mirnog-duhovno aktivnog, fizički aktivnog-fizički opuštenog, čvrstog, osjećajnog i pravednog vođu-ratnika-vladara - ratnicu-vladaricu. Da vladare pa makar vladali svojim malim svemirom.

CBP - Istinske ratničke vještine će od vas napraviti: ONE KOJI SU VAŽNI! - ne onoga koji se pravi važan, nego osobu koja je istinski vrijedna i važna kao ljudsko biće i za koju svi to prepoznaju.

CBP - Istinske ratničke vještine od vas moraju napraviti: ELITU i to na način da se to I prepoznaje kad vas se vidi i kad se o vama priča. Zato se nemojte sramiti, ponosno kažite: " Ja vježbam Crobran."

CBP - Istinske ratničke vještine služe da od svojih vježbača stvaraju VOĐE-VLADARE-RATNIKE-ZAŠTITNIKE-MUDRACE koji šire znanje, koji dijele znanje, koji imaju moć i koji su važni.

CBP - Istinske ratničke vještine od djece koja ih vježbaju odmah stvaraju djecu koja su VAŽNA, djecu koja će voditi druge, djecu koja će biti odlična u svim sferama života - ne samo u borenju.
U Crobran Hrvatskim Ratničkim Vještinama:

VI STE VAŽNI!
VI STE VOĐA!
VI STE ZAŠTITNIK!
VI STE PLEMENITI!
VI STE ELITA!
VI STE VLADAR!
VI IMATE MOĆ!
VI STE MOĆNI!
VI IMATE ZNANJE!
VI IMATE MUDROST!
VI STE SVJETLO!

i zato vodite ovaj svijet u svjetlo.
To je put istinskih ratničkih vještina, to je CROBRAN HOŽDENIE!
Pozdrav svima, Gogi!

Primjedbe

MOST POPULAR POSTS